Új, 120 Hz-es BenQ monitor játékosoknak

Új, 120 Hz-es BenQ monitor játékosoknak

A BenQ kínálatában egy új LCD monitor jelent meg, amely a gyártó első olyan megjelenítője, ami kifejezetten a játékosokat veszi célba. A friss megoldás ledes háttérvilágítással ellátott TN típusú LCD panelre alapoz, amelynek képátlója 23,6 hüvelykes.

Az újdonság esetében a ledes háttérvilágítás nem számít igazi különlegességnek, az viszont igen, hogy az LCD panel 120 Hz-es képfrissítési rátával dolgozik, tehát egy aktív-záras szemüveg segítségével használhatjuk 3D-re is. Az XL2410T típusjelzésű monitor 16:9-es képaránnyal érkezik, natív felbontása pedig 1920 x 1080 pixeles. A 3D ready monitor kijelzője 2 ms-os válaszidő (GTG, azaz szürkéből szürkébe történő átmenet), 300 cd/m2-es fényerő és tízmillió az egyhez dinamikus kontrasztarány mellett végzi a rá bízott megjelenítéssel kapcsolatos feladatokat. Videó bemenetek tekintetében a DisplayPort csatlakozón kívül minden fontosabb port megtalálható a  terméken, azaz egy D-Sub, egy DVI és egy HDMI videó bemenettel gazdálkodhatunk. A monitor rendelkezik PBP (Picture by Picture, kép a kép mellett) támogatással is, beépített állványa pedig lehetőséget biztosít a kijelző magasságának és dőlésszögének beállítására is.

A BenQ XL2410T már előrendelhető, a termék ajánlott végfelhasználói ára 349 euró magasságában helyezkedik el. Az új monitor jövő hónapban kerül az európai üzletek polcaira, majd nem sokkal ez után globálisan is bemutatkozik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward