Tuningolt GeForce GTX 780 Ti, komplett folyadékhűtéssel

Az Inno3D egy igen combos, megemelt órajeleken üzemelő, komoly hűtéssel ellátott GeForce GTX 780 Ti videokártyát készített, amely az iChill Black sorozatot erősíti.

Tuningolt GeForce GTX 780 Ti, komplett folyadékhűtéssel

Az iChill GeForce GTX 780 Ti Black Series Accelero Hybrid meglehetősen impozáns paraméterekkel rendelkezik. Az új videokártya GK110-es GPU-ja 2880 CUDA magot tartalmaz és 384-bites adatsín segítségével kapcsolódik a 3 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memóriához, ahogy az lenni szokott. A GPU esetében 1085 MHz-es órajelről tesz említést a sajtóanyag, ami alighanem a GPU Boost 2.0-s órajel lehet – a referencia modelleknél ehhez képest csak 928 MHz-es GPU Boost 2.0-s órajel van érvényben. A fedélzeti memória esetében 7000 MHz-es helyett immár 7280 MHz-es effektív órajel áll rendelkezésre.

A tuningolt komponensek megfelelő hűtéséről egy komplett folyadékhűtő rendszer gondoskodik, amely hőleadó radiátorral, szivattyúval és a szükséges ventilátorokkal próbálja halkan, de hatékonyan elvégezni a rá bízott feladatot. A videokártyán elhelyezett egység egy extra ventilátort is kapott, így a GDDR5-ös memóriachipek és a tápáramkör komponensei egyaránt friss levegőhöz jutnak, ami a stabil működés szempontjából elengedhetetlen.

Az Inno3D szakemberei szerint az egyedi folyadékhűtő rendszer 200%-kal jobb hűtőteljesítményt kínál, mint a referencia GeForce GTX 780 Ti videokártyák hűtője, sőt, extraként sokkal alacsonyabb zajszint mellett üzemel.

Az Inno3D új videokártyája hamarosan feltűnhet kereskedelmi forgalomban. Az újdonság összeszerelt és hűtőközeggel feltöltött folyadékhűtővel kerül a boltok polcaira.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward