Tuningolt GeForce GTX 560 Ti az MSI-től is

A Gigabyte GeForce GTX 560 TI videokártyája után most az MSI megoldása is felbukkant egy webáruházban. A német webshop már fogad előrendeléseket a termékre: 280.33 euróért bárki megvásárolhatja az új videokártyát, amely a webáruház információi szerint január 21-től kezdve lesz elérhető. Ez utóbbi információ ellentmond a korábbi értesüléseknek, amelyek azt állították, hogy az Nvidia újdonsága hivatalosan január 25-én válik elérhetővé. Így vagy úgy, legrosszabb esetben is csak egy hetet kell várnia a jövevényre mindazoknak, akik ilyen videokártyát szeretnének.

Tuningolt GeForce GTX 560 Ti az MSI-től is

A Gigabyte GeForce GTX 560 Ti videokártyája után most az MSI megoldása is felbukkant egy webáruházban. A német webshop már fogad előrendeléseket a termékre: 280.33 euróért bárki megvásárolhatja az új videokártyát, amely a webáruház információi szerint január 21-től kezdve lesz elérhető. Ez utóbbi információ ellentmond a korábbi értesüléseknek, amelyek azt állították, hogy az Nvidia újdonsága hivatalosan január 25-én válik elérhetővé. Így vagy úgy, legrosszabb esetben is csak egy hetet kell várnia a jövevényre mindazoknak, akik ilyen videokártyát szeretnének.

Az MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II OC egy különleges modellnek minősül, ugyanis a gyártó amellett, hogy egyedi hűtéssel látta el, még az órajeleit is megemelte annak érdekében, hogy a termék még vonzóbbá váljon. A GF114-es GPU-t tartalmazó videokártya a már jól ismert Twin Frozr II-es hűtést alkalmazza (két darab egyenként 80 mm-es átmérőjű ventilátor, sok-sok alumínium lamella és öt darab hőcső). Az újdonság 384 CUDA maggal gazdálkodik, a GPU és az 1 GB-nyi GDDR5-ös típusú fedélzeti memória között pedig 256-bites adatsín húzódik. A kétutas SLI támogatással érkező termék esetében a GPU 880 MHz-en, a CUDA magok 1760 MHz-en, a memóriachipek pedig 4200 MHz-es effektív órajelen üzemelnek. Összehasonlításképpen, a referencia specifikációkkal érkező GeForce GTX 560 Ti modelleknél a GPU órajele 822 MHz-en, a CUDA magok 1644 MHz-en, a GDDR5-ös fedélzeti memória pedig 4 GHz-es effektív órajelen üzemel.

A videó kimenetek között ezúttal is két DVI portot, valamint egy mini-HDMI csatlakozót helyeztek el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward