Tuningolt GeForce GT 640 POV/TGT módra

A Point of View és a TGT együttműködéséből egy új, tuningolt GeForce GT 640-es videokártya született.

Tuningolt GeForce GT 640 POV/TGT módra

A POV/TGT GeForce GT 640 Ultra Charged névre hallgató videokártya újdonság ezúttal is 28 nm-es csíkszélességgel készülő, GK107-es kódnévvel ellátott GPU-t alkalmaz, amely 384 CUDA maggal rendelkezik. A 118 négyzetmilliméteres GPU összesen 32 textúrázóval és 16 renderelő egységgel érkezik, a 2 GB-nyi DDR3-as fedélzeti memóriához pedig 128-bites adatsínen keresztül kapcsolódik.

A referencia modellek esetében a GPU 900 MHz-en, a memóriachipek pedig 1782 MHz-es effektív órajelen ketyegnek, ezzel szemben a POV/TGT újdonságánál a mérnökök 1006 MHz-es GPU órajelet és 2020 MHz-es effektív memória órajelet alkalmaztak, ami bő 10%-os tuningot jelent mindkét órajelnél.

Az egyedi videokártya hűtővel felszerelt újdonság egyetlen slotnyi helyet foglal el az adott számítógépházban, videó kimenetei között pedig egy D-Sub, egy DVI és egy HDMI csatlakozó lapul.

A POV/TGT GeForce GT 640 Ultra Charged már elérhető kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 115 euró magasságában helyezkedik el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward