TuF Gaming sorozatú számítógépházat készített az ASUS

A GT301-es modell érdekes dizájnnal érkezik, belseje pedig a szokásos kétkamrás felépítést követi. Az előlap mögé három darab aRGB ventilátor került annak érdekében, hogy az RGB LED-ek szerelmesei is megkapják, amire vágynak.

TuF Gaming sorozatú számítógépházat készített az ASUS

Az ASUS kínálata egy új számítógépházzal bővült, amely a TUF Gaming sorozatot erősíti. A GT301-es modell egyszerű dizájnnal érkezik, igaz, előlapját finoman szólva sem lehet szokványosnak nevezni, ugyanis a műanyag felületet méhsejt-mintával látták el, amely mögött előbukkan a szűrő is, valamint egy heveder is elhelyeztek itt, ami „Z” alakban töri meg a panel egyhangúságát. Az előlap egyébként ABS típusú műanyagból készült, a felső rész pedig extraként egy fejhallgató tartót is kapott.

Galéria megnyitása

A LAN partyra is könnyedén elcipelhető ház tetején nagyméretű szellőzőt alakítottak ki, a bal oldallab pedig némi ablakot is kapott, ami nem plexiből, hanem edzett üvegből készült. A jobb oldallapon viszont már nincs ablak, az ugyanis teljes egészében SECC acélből készült, csak úgy, ahogy a ház belső váza, illetve a bal panel kerete is. A 426 milliméter hosszú, 214 milliméter széles és 482 milliméter magas újdonság nagyjából 7,2 kilogrammot nyom a mérlegen, természetesen hardver nélkül, üresen.

Belsejében ATX, microATX, illetve Mini-ITX formátumú alaplap számára van hely, a hátlap pedig összesen 7 darab PCIe bővítőhelyet rejt. Az adattárolókat négy darab 2,5 hüvelykes, illetve két kombinált 2,5/3,5 hüvelykes bővítőhely várja, 5,25”-os előlapi bővítőhelyet azonban nem kapunk, de ezen manapság kár is csodálkozni. A ház belsejében maximum 320 milliméter hosszú videokártya és maximum 160 milliméter magas processzorhűtő fér el, a tápegység pedig az alsó kamrában foglal helyet. A kábelmenedzsmentet gumilapkákkal ellátott kivágások segítik, valamint az alaplaptálca mögött is van némi hely a tekergőző kábelspagetti elvezetéséhez, illetve elrejtéséhez.

Galéria megnyitása

A szellőzésről gyárilag három darab 120 milliméteres átmérőjű aRGB ventilátor gondoskodik, amelyek címezhető világítással rendelkeznek és AURA Sync támogatás is jár hozzájuk. A hátlapon egy 120 milliméteres légkeverőt is elhelyeztek, ami már nem rendelkezik világítással, további két 120 milliméteres ventilátort azonban a ház tetején is el lehet helyezni, ha szükséges. Érdekesség egyébként, hogy az előlapi légkeverők helyett két darab 140 milliméteres átmérőjű ventilátort is használhatunk.

A folyadékhűtő rendszerek számára szintén van hely: az előlap mögött maximum 360 milliméteres, a hátoldalon pedig maximum 120 milliméteres hőleadő radiátor helyezhető el. Az előlapi portok a ház tetejének első részén találhatóak, ezek között két USB 3.0-s port, valamint egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet sorakozik.

Galéria megnyitása

A TuF Gaming GT301 a gyártó hivatalos weboldalán már felbukkant, az viszont egyelőre nem derült ki, mikor kerül kereskedelmi forgalomba, valamint várható ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban sem áll rendelkezésre információ, legalábbis a hír írásakor ez volt a helyzet.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap