Tucatnyinál is több dizájndíjat kaptak az LG termékei

A szórakoztató elektronikai és a lakáskiegészítők frontján is remekelt a vállalat.

Tucatnyinál is több dizájndíjat kaptak az LG termékei

Az LG nemcsak az innovációra szokott törekedni az újdonságok létrehozásakor, hanem arra is, hogy a dizájn kiemelkedően jó legyen több szempontból is. A tervezett eszközöknek nemcsak mutatósnak kell lennie, hanem remek képességekkel kell rendelkeznie az adott területen. És a most bezsebelt Red Dot díjak alapján a szakemberek szerint az LG kifejezetten jó ebben.

Összesen 19 különböző díjban részesültek az LG termékek a Red Dot Design Awards keretében. És mint azt megtudhattuk, meglehetősen vegyes az összetétele az elismert berendezéseknek. Tehát az LG nemcsak egy területen nyújt kiváló formatervezéssel rendelkező szerkezeteket, hanem számos fronton remekel.

Galéria megnyitása

Az egyik legnagyobb elismerésben a GX Gallery tévészéria részesült, ez bezsebelte a Best of the Best díjat a Red Dotnál. Az LG ebben a sorozatban olyan televíziókat biztosít a felhasználók számára, amelyek az OLED technológiát használják, és lényegében képszerűen pakolhatóak fel a falra. A szerkezetnek olyannyira vékony a kávája, hogy akár egy valódi képkeret is ráakasztható feltűnés nélkül. És magában foglal minden hardvert a működéshez, nem kell külső hardveres komponenst hozzácsatlakoztatni, de egy is hihetetlenül vékony tud maradni (19,9 mm). Kifejeztettem a 65 colos modell kapott most Red Dot díjat. Ez korábban már egy iF dizájndíjat is besöpört.

Galéria megnyitása
LG 77ZX

Ezen felül kapott még Red Dot elismerést az LG SIGNATURE OLED 8K televíziók sorából a 77ZX modell, ami egy ultraprémium megoldás, és a nevének megfelelően a 8K Ultra HD felbontást ötvözi az OLED technológiával. És az LG WX Wallpaper 4K OLED tévé is kivívott magának egy Red Dot díjat, ennek pedig az az érdekessége, hogy teljesen felsimítható a falra, a panel mindössze 4 milliméter vastag. Itt persze már van egy külső egység is, de az egész terméknek a kialakítása nagyon magával ragadó. (Az iF Design szintén jutalmazta korábban ezt a kettő készüléket is.) És a Red Dot még a 75NANO99 NanoCell tévét is elismerésben részesítette.

Galéria megnyitása
LG WX Wallpaper 4K OLED

A SIGNATURE termékcsaládon belül még díjat érdemelt a Red Dot zsűrije szerint az LG új légkondicionálója is, ami egészen futurisztikus megjelenéssel rendelkezik. Nem meglepő, hogy ez a lakáskiegészítő is elismerésben részesült a szokatlan felépítésével. Továbbá az V60 ThinQ okostelefon is kapott Red Dot díjat, amiben jelentős szerepet játszott a Dual Screen dizájn. Ez a csúcsmodell a társképernyővel együtt képes igazán kibontakozni és megcsillogtatni a tudását, és az együttes jól is mutat, nemcsak extra funkcionalitással szolgál.

Galéria megnyitása
LG SIGNATURE klíma

Kettő monitorral is sikerült az LG-nek felhívni magára a figyelmet, és díjat szerezni. Az egyik az UltraFine “Ergo” kijelző, ami a 32UN880 modellszámon fut, a másik pedig a játékosoknak szánt LG UltraGear 27GN950, mely egyebek mellett az Nvidia G-Sync technológiát is támogatja. És a szórakoztató elektronikai megoldások között még az LG SN11RG hangprojektor is behúzott egy Red Dot dizájndíjat.

A fent kiemelt eszközökön túl még az alábbiakban felsorolt LG termékeket találta elismerésre méltónak a Red Dot népes zsűrije:

  • LG Styler fekete kiadás
  • LG InstaView Door-in-Door hűtőszekrény Craft Ice funkcióval
  • LG CordZero ThinQ A9 rúdporszívó és -felmosó
  • LG CordZero ThinQ robotfelmosó
  • LG 24 colos elöltöltős mosógép AI DD és kettős inverter-hőszivattyús szárítógép
  • LG PuriCare négylépéses víztisztító
  • LG inverter-hőszivattyús vízmelegítő
Galéria megnyitása
LG CordZero ThinQ A9 rúdporszívó és -felmosó

A Red Dot esetében eléggé széles a mezőny, és egy rendkívül népes zsűri felel azért, hogy a díjak a legjobbakhoz kerüljenek. Ebben az évben az LG elmondása alapján 6500 termék közül kerültek ki az elismerésben részesítettek, és 60 országból származtak a bírák.

„Az LG elkötelezett aziránt, hogy a vásárlók igényeinek megfelelően esztétikus termékeket alkosson, ezért a továbbiakban is keresni fogjuk azokat az innovatív dizájnmegoldásokat, amelyek hozzáadott értéket képviselnek és kivételes felhasználói élményt nyújtanak.” – jelentette ki Noh Chang-ho, az LG Electronics szenior alelnöke és dizájnmegoldásokért felelős vezetője.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap