Tovább szeretnéd használni a Messengert? Van rá lehetőség!

Elméletileg megszűnik a Messenger használatának lehetősége, de a jelek szerint van megoldás azoknak, akik nem akarnak Skype-ra váltani.

Tovább szeretnéd használni a Messengert? Van rá lehetőség!

A Microsoft mindenkit rákényszerít arra, hogy befejezze a Windows Live Messenger használatát és átálljon az időközben az óriás birtokába került Skype alkalmazására. Mint mindig, most is van egy réteg, akinek nem tetszik a Microsoft ezen lépése, és úgy tűnik, nekik lesz egy lehetőségük a probléma megoldására, a korlátozás kikerülésére. Az MVP-sek a Microsoft Messenger csapatával létrehoztak egy kis segédeszközt, amely lehetővé teszi a Windows Live Messenger használatát a jövőben is.

A Messenger Reviver 2 névre keresztelt program képes telepíteni, javítani vagy módosítani a Windows Live Messenger 2012, 2011, 2009 és 2008 verziókat, és természetesen az üzenetküldő működőképes marad a Microsoft blokkolásának ellenére is.

Bizonyára a legtöbb Messenger használó már találkozott az alábbi üzenettel:

[italic]

"A newer version is available. You must install the newer version in order to continue. Would you like to do this now? A newer version has been downloaded and is available. You must install this newer version in order to continue." Would you like to do this now?"[/italic]

Ez gyakorlatilag arra próbál rávenni, hogy frissítsünk, amivel az MSN helyére a Skype kerül fel. Hogy megkerüljük ezt a kényszerítő upgrade-et, töltsük le és telepítsük a Messenger Reviver 2-t, majd futtassuk a szoftvert! Mivel a művelethez változtatásokra van szükség a Messengerben, ezért a Reviver engedélyt kér ezek elvégzésére. A segédprogram automatikusan detektálja a telepített Messenger verziót, megvizsgálja, hogy elvégezhető-e rajta a modifikáció, és ha szükséges, felajánlja a javítást vagy az új telepítést, ha például a Skype miatt kedvencünk már eltávolításra került. Ha tehát valaki nem szeretne váltani, esetleg visszatérne a Messenger használatához, annak most itt a lehetőség.

Letöltés: Messenger Reviver 2

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward