Torch: ötletes router nagyon fejlett szülői felügyelettel

Az új router jól átlátható felhasználói kezelőfelülettel segíti a szülőket abban, hogy gyermekük internetes tevékenységeit kontrollálhassák.

Torch: ötletes router nagyon fejlett szülői felügyelettel

Nemrégiben egy elegáns és ötletes router tűnt fel a Kickstarter virtuális hasábjain. A Torch névre keresztelt router legfőbb célja, hogy a szülők számára minden eddiginél könnyebben átlátható, nagyon egyszerűen kezelhető felhasználói kezelőfelületen keresztül biztosítson lehetőséget a gyermek vagy a gyermekek online tevékenységeinek ellenőrzésére. A kapcsolatok monitorozása mellett az internetelérés korlátozására is van mód, sőt, az internetezésre fordítható időkeret is megszabható, csak úgy, ahogy a meglátogatható weboldalak köre.

A Torch router fejlett szoftverén keresztül a készítők szerint kellő biztonsággal kontrollálhatóak a gyermek(ek) internetezési szokásai, de a meglátogatott weboldalak listája és a legfrissebb aktivitás is lekérhető, sőt, mobilalkalmazás is rendelkezésre áll. A helyi hálózat számítógépeinek böngészési előzményei hatékonyan áttekinthetőek, illetve az egyes számítógépek – és így a gyerekek – internet hozzáférése pedig szüneteltethető, ha valamiért erre lenne szükség.

Az új router 134,62 x 134,62 milliméteres alapterülettel rendelkezik, magassága pedig mindössze 33 milliméter. A hardvert igényes műanyagházba rejtették, a csatlakozók között pedig egy USB port, két Ethernet port, valamint egy tápcsatlakozó sorakozik. A termék 802.11ac/n/g/b támogatással érkezik, azaz a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es frekvenciatartományon belül egyaránt képes működni – mindkét frekvenciatartományon belül 3 sávot kínál.

A készítők a 150 000 dolláros célösszegből eddig 123 000 dollárt gyűjtöttek össze, de a gyűjtés még 9 napig tart, így sikerülhet összekalapozni a szükséges tőkét. A támogatók 145 dolláros áron juthatnak hozzá a Torch első példányaihoz, de majd csak a következő év márciusában, ugyanis a termék szállítását a tervek szerint akkor kezdhetik meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward