Töltsön újra csuklóból!

A Sanyo Transport a horgozható eszközökhöz igazodva elkészítette a kényelmesen, csuklón hordozható energiabankot.

Töltsön újra csuklóból!

A modern, érintőkijelzős okostelefonok széles választékban állnak sorban a vásárlók kegyeiért, és mindenki megtalálhatja a magának megfelelő specifikációkkal rendelkező gépet, csak pénz kérdése az egész. Van viszont egy általános probléma, ami a belépőszintű és a csúcsmobilokat is egyaránt sújtja, ez pedig a rövid üzemidő. Sajnos ilyen téren továbbra sincs komoly előrelépés, így a Sanyo Transport termékében nagy potenciál lehet.

A pillanatok alatt csuklóra szerelhető akkumulátorcsomag ötlete önmagában persze még nem elég. Mire az EEA-YW0845 típuskóddal ellátott megoldás elnyerte végleges formáját, sok változáson esett át. Az eszköz könnyű szilikonos anyagból készül és a belső felülete érdesítve lett, így kisebb eséllyel forog el a csuklónkon menet közben, ami sok bosszúságtól menthet meg minket. A trükkös telep akár egy divatos kiegészítő is lehetne, nem sokkal nagyobb mintha egy sima óra lenne a kezünkön.

A bordázott felépítésnek köszönhetően, ha levesszük sem nehézkes a tárolása, mivel tényleg úgy viselkedik, mint egy óra, vagy vastag karkötő. Az EEA-YW0845 számos készülékkel lesz használható a nyolc különböző átalakítónak köszönhetően. Kapunk régi Nokia, Samsung és LG dugajt, mini- és microUSB-t, Applere szabott fejet, továbbá a két legnépszerűbb kézikonzol, a Nintendo DS és a Sony PSP sem marad energia nélkül. A folyamatot négy visszajelző LED közvetíti nekünk, így azt is tudhatjuk, hogy feltöltött-e már a csuklópántunk, avagy éppen fogytán az ereje.

Sajnos a felépítésének vannak negatívumai is. Igazság szerint sokkal gyengébb, mint a legtöbb hagyományos társa, mivel ez mindössze 1500 mAh kapacitással bír a sűrű tagolás miatt, szóval a legtöbb esetben az üzemidő megduplázására sem elegendő. Maximálisan 750 mAh leadására képes, így nagyjából két óra alatt merül le aktív használat mellett. A 79 grammos kiegészítő éppenséggel nem drága, mindössze 41 dollárért már a magunkévá tehetjük. A hordozható akkumulátor csomag két különböző állásban csatolható fel, így mindenki megtalálhatja majd a magának megfelelő méretet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward