Töltse a május elsejét az LG-vel

Az LG vélhetően már az új csúcsmodelljének leleplezését készíti elő a május 1-i sajtótájékoztatóról kiküldött meghívóval.

Töltse a május elsejét az LG-vel

Az LG Electronicsnál eddig nem volt megszokott a nagyszabású rendezvények tartása, a bemutatók viszonylag csendesen zajlottak, ám most úgy fest, hogy a Samsung nyomdokaiba léphetnek. A szakmabeliek számára kiküldött meghívóból persze semmi biztosat nem tudhatunk meg, azon csak néhány árnyalt, nagy szó szerepel a dátum és a helyszín mellett.

A "share the genius" és a "Capture the Spotlight in True Brilliance." arra utalhat, hogy egy új készüléket fogunk kapni, ami minden eddiginél kiemelkedőbb specifikációval rendelkezik - legalábbis a gyártó berkein belül. A friss modell valószínűleg az Optimus G Pro "phablet" vonásait fogja egy kisebb okostelefonba sűríteni, ami a vállalat legújabb zászlóshajójának szerepét töltheti majd be. Feltételezhetően a Snapdragon 600 lapka és egy 5 hüvelykes FullHD megjelenítő párosával lesz dolgunk, a tendenciákat figyelembe véve.

Az újdonság az Optimus G nyomdokaiba lépve próbálhat jelentős népszerűséget elérni az LG számára. Erre most mindennél nagyobb szükség lenne. Látva a rivális Sony Xperia Z-jének nagyszerű szereplését, az LG könnyen hátrébb csúszhat a ranglétrán, ami minden bizonnyal nem tetszene a befektetőknek.

Az eseményre a munka ünnepén kerül sor, vagyis az LG-nél nem pihennek, de ez kifizetődő lehet, hiszen így nagyobb figyelmet kaphatnak. Pontos időponttal egyelőre nem tudunk szolgálni, remélhetőleg hamarosan ez is kiderül. A helyszínt illetően pedig nincs meglepetés, ezúttal is New York City ad helyet a rendezvénynek. Az elmúlt fél évben, minden nagyobb gyártó újdonságát itt leplezték le.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward