Tölthető a GeForce 314.07 WHQL: a 3-as szám bűvöletében

A friss drivert Crysis 3, Assassin’s Creed 3 és Far Cry 3 optimalizálással a fókuszban kínálja az NVIDIA.

Tölthető a GeForce 314.07 WHQL: a 3-as szám bűvöletében

A friss, ropogós GeForce 314.07 WHQL-minősítésű driver már jelen pillanatban is elérhető és letölthető. A jelentős fejlesztéseket tartalmazó csomag fókuszában a héten érkező Crysis 3 áll, mellyel kapcsolatosan a 314.07 WHQL egy- és többkártyás konfiguráció esetén is akár 65 százalékos teljesítménytöbbletet ígér.

Természetesen nem a Crysis 3 az egyedüli, ahol extra FPS-eket kapunk ajándékba, az NVIDIA-s srácok most nagyon ráfeküdtek az optimalizálásra. Single-GPU és SLI esetén egyaránt jelentősen nőtt a sebesség Assassin’s Creed III alatt, ahol a növekedés mértéke akár 27 százalék lehet, ugyanez Civilization V-nél 19 százalék, Call of Duty: Black Ops 2-nél és a Dirt 3-nál 14 százalék, Just Cause 2-nél 11 százalék, míg a Deus Ex: Human Revolution, az F1 2012 és Far Cry 3 címekben egységesen 10 százalék.

A friss kiadást egy nagyon jól sikerült 3D Vision profil teszi teljessé a Crysis 3-hoz, de kapunk új SLI profilt Ninja Theory’s DmC: Devil May Cry-hoz és frissített SLI profilt az ingyenesen játszható Warframe-hez is.

A GeForce 314.07 WHQL meghajtó letölthető a GeForce.com oldalról desktop vonalon Windows XP, Windows 7 és Windows 8 operációs rendszerekhez egyaránt, míg a notebook tulajdonosok Windows 7 és Windows 8 OS-en élvezhetik az extra teljesítményt.

Az NVIDIA néhány, sebességgel kapcsolatos grafikont is közzétett a Crysis 3-at és számos egyéb játékot illetően különféle kártyákkal tesztelve, ezek ITT lelhetőek fel.

A változások és a hibajavítások teljes listája megtekinthető a dokumentáció hivatkozására kattintva.

Letöltés: link

Dokumentáció: link

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward