Többfunkciós, 1GB-os képkeret

Bevonult a digitális képkeretek piacára a Transcend Information is a maga T.photo 710 nevezetű alkotásával. Ez a szép darab 7 colos TFT lapos-panel képernyővel büszkélkedhet, ami 480x234-es felbontásban jeleníti meg a képeinket - amelyekből valóban rengeteget is vehetünk fel rá, mivel ehhez alapból egy teljes gigabájtot bocsát rendelkezésünkre, belső memória formájában.

Többfunkciós, 1GB-os képkeret

Bevonult a digitális képkeretek piacára a Transcend Information is a maga T.photo 710 nevezetű alkotásával. Ez a szép darab 7 colos TFT lapos-panel képernyővel büszkélkedhet, ami 480x234-es felbontásban jeleníti meg a képeinket - amelyekből valóban rengeteget is vehetünk fel rá, mivel ehhez alapból egy teljes gigabájtot bocsát rendelkezésünkre, belső memória formájában. Tudja forgatni is a képeket, így minden további nélkül jeleníthetünk meg rajta vízszintes tájképeket és függőleges portrékat is.

JPG, BMP és motion JPG formátumokat egyaránt támogat; természetesen rendelkezik diavetítő- és bélyegkép-üzemmóddal is  - és mindehhez a beépített hangszóróinak köszönhetően zenét is tud szolgáltatni, ha kívánjuk (plusz, mivel fejhallgatót is csatlakoztathatunk hozzá, szükség esetén MP3-lejátszóként is használhatjuk). Számos kártyaformátumot ismer: SD (SDHC/SC), MMC, MS és CF mind jó hozzá. Amint csatlakoztattuk, automatikusan felismeri és megjeleníti az összes elérhető képet és zenét. Képes ezen felül arra is, hogy a kijelzőjét megosztva, egyik oldalon mutassa a képeinket, a másikon pedig egy digitális órát és egy havi naptárat jelenítsen meg. Természetesen távirányító is jár hozzá.

Megjelenésről és árról egyelőre nincs információ.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward