Több tábla jöhet idén a Samsungtól, olcsóbbak is

A Samsung hamarosan 150 dollár körüli áron kínált masinát leplezhet le, és a nyolccolosuk is kedvező árréssel jöhet.

Több tábla jöhet idén a Samsungtól, olcsóbbak is

A Digitimeshoz eljutott információk szerint a Samsung idén minden szegmensben modellpalettát fog frissíteni. Az érkező tabletek között lesz 7, 8 és 10,1 hüvelykes méretű is. A reményeik szerint meg tudják ismételni azt a sikersorozatot, ami mobilos fronton ment nekik.

Nyilván itt nem az eladott masinák pontos számára kell gondolni, hiszen ott ég és föld a különbség, inkább csak a piacon elért helyezés lenne a lényeg. Persze az Apple idén még biztosan érinthetetlen lesz, így a Samsung stabil második helyet szeretne elérni.

A tervek alapján a 7 és a 10,1 colos modellek még 2013 első felében debütálnának, hogy ezzel elkerüljék az Apple megoldásaival való közvetlen "küzdelmet". Ezek ugyanis a dél-koreaiak várakozása szerint, csak az év második részében kerülhetnek bevetésre. A kisebbik tablet érdekessége, hogy az ára 150-200 dollár között fog alakulni, vagyis egy hasonlóan olcsó vassal állunk majd szemben, mint az Asus MeMO Pad.

Ezen felül pedig jöhet egy 8 hüvelykes tábla is, ami szintén elég kedvező árfekvéssel futhat be, 250 és 300 dollár között. Egy ilyen méretű Samsunggal kapcsolatban már napvilágot látott több információ is, amelyekben ez a modell Galaxy Note 8.0 néven futott. A Digitimes viszont nem számolt be most erről, így egyelőre ne reménykedjünk abban, hogy ennyire alacsony ár kapcsolódik majd a nívós tulajdonságokhoz. Ha mégis így alakulna, abban az esetben a 330 dolláros iPad mini kemény ellenféllel találhatja magát szemben.

A Samsungtól érkező hivatalos információkra talán a Mobile World Congressen lehet számítani, és ott talán fel is tűnik már pár készülék.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward