Több neves gyártó is alkalmazni fogja a Tegra 3-at

Az elmúlt napok folyamán már napvilágot látott egy olyan pletyka, amely azt állította, hogy az ASUS műhelyében már készül egy Tegra 3-as SoC köré épülő tábla PC, ami a Tegra3 SoC hivatalos megjelenése után nem sokkal kereskedelmi forgalomba is kerülhet.

Több neves gyártó is alkalmazni fogja a Tegra 3-at

Az elmúlt napok folyamán már napvilágot látott egy olyan pletyka, amely azt állította, hogy az ASUS műhelyében már készül egy Tegra 3-as SoC köré épülő tábla PC, ami a Tegra 3 hivatalos megjelenése után nem sokkal kereskedelmi forgalomba is kerülhet.

Jen-Hsun Huang legutóbbi nyilatkozata alapján, amelyet az Nvidia első embere a Reuters-nek adott, úgy tűnik, hogy a fenti pletyka bizony helytálló, sőt, nem is az ASUS az egyetlen, aki Tegra 3 SoC köré épülő konfigurációban gondolkozik. A Kal-El kódnévre keresztelt SoC a jelek szerint sokkal nagyobb népszerűségre tehet majd szert a jövőben, mint a Tegra 2.

Az Nvidia első embere a fent említett nyilatkozatában azt állította, hogy az Nvidia már legalább tíz vállalat szimpátiáját elnyerte a Tegra 3-mal kapcsolatban. Jen-Hsun Huang szerint öt neves mobiltelefon gyártó nagyvállalat és öt neves PC gyártó nagyvállalat  már biztosan piacra dob majd olyan konfigurációkat, amelyekben a Tegra 3 SoC teljesít szolgálatot. A termékek között okostelefonok, tábla PC-k és alacsonyfogyasztású noteszgépek is jelen lesznek.

A Tegra 3-as konfigurációk gyártása augusztusban kezdődhet meg, így már akár ősszel is találkozhatunk a boltok polcain Tegra 3-as gépekkel.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward