Tízmilliós mérföldkő az LG-nél az LTE-s mobiloknak hála

Az LG nagy hangsúlyt fektet a 4G-n alapuló termékekre, így örömmel hírdetik, hogy már több mint 10 millió LTE támogatással rendelkező LG gép került eladára.

Tízmilliós mérföldkő az LG-nél az LTE-s mobiloknak hála

Az LG az Optimus L termékcsaládot követően most a nagysebességű mobil hálózati modemes okostelefonjaival érte el a 10 milliós mérföldkövet. A gyártó sora az elmúlt évben érezhetően jó irányt vett a több éves sikertelenséget követően, és reményeik szerint a lendület idén is ki fog tartani. Ennek érdekében a lehetőségeikhez mérten mindent meg is tesznek.

A népszerűséghez az egyik legkomolyabb fegyverük az LTE. Az agresszív terjeszkedés több országban is meghozta a gyümölcsét, ugyanis az LG az elsők között lépett be a "4G-s piacra". A legnagyobb népszerűséget Dél-Korea mellett Japánban, az Egyesült Államokban és Németországban könyvelhetik el, ezek mind vezető területek az LTE bevezetésében.

A vállalat idén meg szeretné duplázni az eddigi értékesítéseket, és az ehhez szükséges készülékeket be is mutatták a Mobile World Congress során a nagyérdeműnek. Az LG Optimus F vonalon az F5 és az F7 az első két okostelefon, ami útnak indult. Ezek mérsékelt áron nyújtanak LTE támogatást a vásárlóknak, így a sikerben nem véletlenül bíznak az LG-nél. A korábban bemutatott Optimus G Pro is nagy felhasználói bázisnak jelenthet komoly alternatívát, és ennek a repertoárjából sem hiányzik az LTE.

Az LG Optimus G pedig határozottan kulcsfontosságú készülék, a vállalat ezzel tovább bővítheti jelenlétét a globális LTE piacokon - mondta el Dr. Jong-seok Park, az LG mobil kommunikációs részlegének elnök-vezérigazgatója. Az Optimus G több mint 50 országban kerül forgalomba, és már itthon is megvásárolható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward