Tizenkét féle Z170-es alaplapot készített a Gigabyte

A Gigabyte rengeteg új alaplappal rukkolt elő, amelyek meglehetősen széles felhasználói tábort szólítanak meg.

Tizenkét féle Z170-es alaplapot készített a Gigabyte

Az ASRock, az ASUS és a BIOStar termékpalettája után most elérkeztünk a Gigabyte kínálatához,amelyben nem kevesebb, mint tizenkét féle Z170-es alaplap foglal helyet.

Gigabyte Z170X-Gaming G1 és Z170X-Gaming7

Gigabyte Z170X-Gaming5 és Z170X-Gaming3

Gigabyte Z170X-UD5 és Z170X-UD3

Az újdonságok között az abszolút csúcsot a Z170X-Gaming G1 képviseli: ez a deszka négy darab PCI Express 3.0 x16-os slotot kapott, amelyek egy PLX hídchip jóvoltából négykártyás Multi-GPU rendszer esetén slotonként x8-as sávszélességet kínálnak az egyes videokártyák számára, természetesen CrossFireX és SLI támogatóssal együtt. Az új alaplap minőségi, cserélhető műveleti erősítőkkel ellátott audió rendszerrel érkezik, nem hiányoznak róla az USB 3.1-es csatlakozók, valamint az adattárolókat is többféle csatolóval szolgálja ki.

Gigabyte Z170X-Gaming G1

A deszkához jár egy előlapi kivezetés, ami egy SATA Express portból egy USB 3.1 Type-C és egy USB 3.1 Type-A portot varázsol, így összesen négy darab USB 3.1-es porthoz juthatunk, USB 3.0-s portokból nem kevesebb, mint tizenegy lapul a fedélzeten. Kommunikáció terén pedig szintén nagyon komoly felszereltséggel rendelkezik: a két darab Killer E2400-as GbE vezérlő mellé egy Killer Wireless-AC 1535-ös bővítőkártya is került, így 802.11ac WiFi és Bluetooth 4.1 támogatás egyaránt jelen van a fedélzeten.

Gigabyte Z170X-Gaming G1

A Gaming G1 a felsoroltak mellett számos tuningot segítő szolgáltatást és extrát is felvonultat, a 22 fázisú tápellátást biztosító VRM áramkör hűtését pedig akár folyadékhűtő körbe is beköthetjük. Extra, hogy az audió vezérlő feletti borítás ledes háttérvilágítást kapott, amelynek színét okostelefonos appból is módosíthatjuk, sőt, a hátlapi portok is ledes fényárban úszhatnak, ha szeretnénk.

A csúcsalaplap mellett további tizenegy példány is érkezett, amelyek legfontosabb tulajdonságai a fenti és a lenti táblázatok tartalmazzák.

Gigabyte Z170-HD3 és Z170-HD3P

Gigabyte Z170X-D3H és Z170M-D3H

Gigabyte Z170XP-SLI és Z170-HD3-DDR3

A kínálatban csak egy olyan alaplap van, amely DDR3L memóriamodulokat fogad, a többiek mindannyian a DDR4-es szabványt követik, már ami a memóriafoglalatokat illeti.

A Gigabyte új alaplapjaival kapcsolatban további információkat itt találnak az érdeklődők. A kínálatunkban jelenleg elérhető Z170-es Gigabyte alaplapok aktuális kiskereskedelmi árait itt lehet megtekinteni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward