Titokzatos rendezvényt szervez az LG és a Qualcomm

A két vállalat néhány nap múlva valami igazán érdekes készüléket leplezhet le, ugyanis igen komoly felhajtásra készülnek a jelek szerint. A kiszivárgott meghívó tanúsága szerint, egy okostelefon áll majd a rendezvény központjában.

Titokzatos rendezvényt szervez az LG és a Qualcomm

A két vállalat néhány nap múlva valami igazán érdekes készüléket leplezhet le, ugyanis igen komoly felhajtásra készülnek a jelek szerint. A kiszivárgott meghívó tanúsága szerint, egy okostelefon áll majd a rendezvény középpontjában.

Úgy fest, hogy az LG sem szeretne kimaradni a szeptemberi bemutatók sorozatából, ez a hónap minden eddiginél mozgalmasabb. Kezdésnek a Nokia és a Motorola leplezte le az új csúcsgépeit, majd ezt követően jött az iPhone 5, aminek a népszerűsége természetesen mindent überelt. Továbbá hátra van még a HTC, akik korábban már bejelentették, hogy szeptember 19-én lepleznek le valamit, vélhetően egy Windows Phone-t, valamint a Motorola és az Intel is készül némi meglepetéssel 18-ára.

Az LG Electonics berkeiből a HTC nagy napján, vagyis szeptember 19-én érkezik új mobil. Sőt, még a helyszínnek is New Yorkot választották, akárcsak a HTC. Mivel a Qualcommal közös lesz a bemutató, vélhetően az LG Optimus G-ről fog lehullani a lepel, ami a világ első négy Krait magos okostelefonjaként lesz jegyezve, akkor is, ha ez esetleg nem igaz. (A csak Kínában forgalmazott Xiaomi Mi-Two már napokkal ezelőtt hivatalossá vált, szeptember 22-étől meg is vásárolható, és ebben az már az APQ8064 van.)

Ez a készülék már korábban több pletyka témáját képezte, így valószínűleg nem sok meglepetést tud majd mutatni. Ha minden igaz, akkor egy 4,7 colos HD kijelzővel szerelt, LTE hálózatokat is támogató eszközzel leszünk gazdagabbak, amelynek a központjában egy 1,5 GHz-es Krait magokat - szám szerint négyet - sorakoztató chip kapott helyet. Ez az összes jelenlegi megoldástól csaknem kétszer nagyobb teljesítménnyel kecsegtet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward