Thunderbolt alapú dokkoló ultrabookokhoz, MacBookokhoz

A Thunderbolt portra kapcsolódó dokkolót irodába és otthoni környezetbe egyaránt ajánlja a gyártó.

Thunderbolt alapú dokkoló ultrabookokhoz, MacBookokhoz

A Matrox DS1 névre hallgató kiegészítő a Thunderbolt porttal ellátott MacBook-ok és az ultrabookok esetében egyformán jól jöhet, ugyanis segít abban, hogy a noteszek limitált csatlakozó kínálatát bővítsük. A kiegészítő egyetlen Thunderbolt kábelen keresztül kapcsolódik az adott noteszgéphez és sokféle portot kínál. Ezek között két darab USB 2.0-s, egy DVI, egy Gigabites Ethernet port, valamint egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet található.

A dokkoló egységhez külső monitort, valamint USB 2.0-s és USB 3.0-s perifériákat egyaránt kapcsolhatunk – utóbbiakhoz, azaz az USB portokhoz külső adattárolók, scanner, nyomtató, illetve billentyűzet és egér is kapcsolódhat.

A vállalat szerint az újdonság kifejezetten hasznos lehet üzleti felhasználók számára, akik az ultrabookokat a kevés csatlakozó, illetve kis képátlójú kijelző okozta kényelmetlenségek miatt inkább nem használják az irodában – számukra a kiegészítő az összes problémára megoldást kínál, sőt, még a céges vezetékes hálózathoz való csatlakozásra is módot ad.

Az alumínium házzal érkező Matrox DS1 a Computex alkalmával jelen lesz a vállalat standján. A Thunderbolt portra csatlakozó kiegészítő az Amerikai Egyesült Államokban 249 amerikai dollárba kerül, Európában pedig 219 euróért lehet majd hozzájutni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward