Thermaltake PC házak játékosoknak

A Thermaltake két friss számítógépházról rántotta le a leplet, amelyek alapjaikat tekintve egyformák.

Thermaltake PC házak játékosoknak

A Versa G1-es és Versa G2-es számítógépházak mindketten közepes torony formátum köré épülnek, azaz 429 x 196 x 481 milliméteres mérettel érkeznek. A 4,5 kilogrammos újdonságok első ránézésre egyformának tűnnek, ám ha jobban megnézzük előlapjukat, egyből feltűnik a dízájnbeli különbség.

Ettől eltekintve mindkét termék ugyanolyan felépítéssel bír, így csak azt kell eldöntenünk, melyik tetszik jobban, ha választásra kerül sor.

A 4,5 kilogrammos számítógépházak három darab 5,25 colos és egy darab 3,5 colos külső bővítőhelyet kínálnak, belsejükben pedig öt darab 3,5 colos és egy 2,5 colos bővítőhely található. Az újdonságok szerelőablakkal ellátott alaplapi tálcával érkeznek, ami nem csak ATX, hanem micro-ATX formátumú alaplapok beszerelésére is lehetőséget ad.

PCI bővítőhelyekből hetet kapunk, a ház hátulján pedig mindkét esetben jelen vannak a szokásos furatok is, amelyek a folyadékhűtő rendszerekhez tartozó külső hőleadő radiátor csöveinek kivezetésében segédkeznek. A tápegység természetesen a mai trendeknek megfelelően az adott ház alján, hátul helyezkedik el.

A házak elég tágasak: a videokártyák számára 320 milliméternyi, a processzorhűtők számára pedig 155 milliméternyi helyet kínálnak. A megfelelő szellőzésről alap esetben csak egy ventilátor gondoskodik, amely a ház hátulján foglal helyet.

Ez a légkeverő 120 milliméteres átmérővel rendelkezik, kék LED-es háttérvilágítást alkalmaz és percenkénti 1000-es fordulatszámmal üzemel, méghozzá 16 dB(A) zajszint mellett. A szellőzést persze hatékonyan javíthatjuk, ugyanis a házakban egy előlapi, két tetőlapi és egy oldallapi 120 milliméteres légkeverő elhelyezésére is mód van, sőt, még az adott ház aljára is pakolhatunk egy 120 milliméteres ventilátort. A két kuckó természetesen mosható szűrőkkel is fel van szerelve, hogy minél kevesebb por jusson a házba.

Az előlapi portok között egy USB 2.0-s, egy USB 3.0-s és két audió csatlakozó lapul – utóbbiak nem mások, mint egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet. A pontot az „i”-re a plexi ablakkal és szellőzővel is ellátott oldallap teszi fel.

A Thermaltake Versa G1-es és Versa G2-es számítógépházai hamarosan elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban, az azonban egyelőre nem derült ki, hogy a termékek pontosan mennyibe kerülnek majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward