Thermaltake PC ház egyszerű, letisztult dizájnnal

A Thermaltake Urban sorozatának legfrissebb tagja azokat veszi célba, akik egy letisztult, egyszerű dizájnnal rendelkező, remekül bővíthető számítógépházra vágynak.

Thermaltake PC ház egyszerű, letisztult dizájnnal

Az Urban S21-es modell közepes torony formátumra alapoz és kívül-belül feketére festve érkezik. Az újdonság előlapja szálcsiszolt alumínium borítást kapott, amely elrejti a kíváncsi szemek elől a külső bővítőhelyeket.

Az előlapi portokat szerencsére úgy helyezték el a gyártó mérnökei, hogy azokhoz akkor is hozzá lehessen férni, ha az ajtó éppen csukva van - ez egy jó pont. A ház oldallapján egy szellőző, illetve egy szolid, szokatlanul kicsi plexi ablak kapott helyet. Szellőzőt a ház tetőlapján is találunk, amely mögé igény esetén 120 milliméteres átmérőjű ventilátor is kerülhet.

A 438 x 185 x 497 milliméteres mérettel érkező, SECC acélvázra épülő Urban S21 belsejében micro-ATX, illetve ATX formátumú alaplap kaphat helyet. PCI bővítőhelyből hetet kapunk, az alaplaptálca pedig tartalmazza a szokásos szerelőablakot. A hatékony kábelmenedzsment ezúttal sajnos kimaradt a repertoárból.

A bővítőhelyek között ezúttal három darab 5,25 colos külső, valamint öt darab 3,5 colos belső öblöt találunk - ezek mind-mind szerszámmentesen szerelhetőek. A 3,5 colos belső bővítőhelyek 2,5 colos meghajtókat is fogadnak, sőt, rajtuk kívül még egy 3,5 colos külső bővítőhely is jelen van a kínálatban. A normál ATX formátumú tápegységeket fogadó számítógépházban 155 milliméter magas processzorhűtő is elfér, a videokártyák pedig 320 milliméternyi hellyel gazdálkodhatnak.

A megfelelő szellőzésről alap esetben két rendszerhűtő ventilátor gondoskodik: az egyik a ház elején, az előlap mögött, a másik pedig a ház hátulján, felül lapul. Mindkét légkeverő 120 milliméteres átmérővel bír, 1000-es percenkénti fordulatszámmal dolgozik, zajszintjük pedig egyformán 16 dB(A). Ha a gyári szellőzés nem lenne kielégítő, akkor a ház tetején, oldalán és alján egy-egy további 120 milliméteres átmérőjű ventilátor elhelyezésére is van mód. A ház hátulján természetesen ezúttal is jelen vannak a szokásos furatok, amelyeken könnyedén átvezethetjük a folyadékhűtő rendszer külső hőleadó radiátorának csöveit.

Az előlapi portok között ezúttal két USB 3.0-s port, egy fejhallgató kimenet, illetve egy mikrofon bemenet sorakozik. A Thermaltake Urban S21 hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, az azonban egyelőre rejtély, hogy várható ajánlott végfelhasználói ára pontosan hogyan alakul.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward