Thermaltake Chaser 31: célkeresztben a gamerek

A közepes torony formátumú Chaser 31 háromféle színben érkezik.

Thermaltake Chaser 31: célkeresztben a gamerek

A Thermaltake egy új, kifejezetten játékosoknak szánt számítógépházzal rukkolt elő, amelynek megtervezésénél a vállalat szakemberei kiemelt figyelmet fordítottak a ház bővíthetőségére, szellőzésére és természetesen minél letisztultabb, egyszerűbb, de mégis figyelemfelkeltő megjelenésére.

A kékben, fehérben és feketében érkező Chaser 31 remek felszereltséggel érkezik és megjelenése miatt sincs oka szégyenkezésre. A közepes torony formátumú újdonság 501 x 212 x 495 milliméteres mérettel bír, tömege pedig 6,5 kilogramm. A nagyrészt perforált felületet alkalmazó előlap figyelemfelkeltőre sikeredett, de a plexi oldalablak is vonzza a tekintetet. Az oldallap mögött megláthatjuk az alaplaptálcát, ami micro-ATX és ATX formátumú alaplapokat fogad, és rendelkezik a ma már szokványosnak mondható szerelőablakkal is. A fejlett kábelmenedzsmenttel büszkélkedő újdonság szerszámmentesen szerelhető bővítőhelyeket kínál.

Az előlapon három darab 5,25 colos bővítőhely lapul, amelyek közül egyet 3,5 colosra alakíthatunk át. A ház belsejében hat darab 3,5 colos bővítőhely várja az adattárolókat - a fiókokban akár 2,5 colos meghajtók is helyet kaphatnak.

PCI bővítőhelyekből hetet kapunk, és a folyadékhűtő rendszerek külső hőleadó radiátorának csöveit fogadó furatok sem hiányoznak a kínálatból.

A ház belsejében 160 milliméter magas processzorhűtő fér el, a videokártyák számára pedig 290 milliméternyi hely áll rendelkezésre. Amennyiben a felső HDD keretet eltávolítjuk, úgy már 410 milliméternyi hellyel gazdálkodhatunk.

A normál, ATX formátumú tápegység a ház alján, hátul foglal helyet, alatta pedig kivehető szűrő teljesít szolgálatot, ami csökkenti a házba jutó por mennyiségét.

A Chaser 31 egyébként jó szellőzéssel büszkélkedik. A ház elején gyárilag egy 120 milliméteres átmérőjű ventilátor lapul, amely 1000-es percenkénti fordulatszámmal üzemel, 16 dB(A) zajszint mellett. Ha szükséges, ide beszerelhetünk még egy 120 milliméteres ventilátort. A ház hátulján szintén egy 120 milliméteres átmérőjű légkeverő található, ám ez már kék LED-es világítást is kapott - paraméterei egyébként azonosak az előlapi légkeverőével.

A gyári ventilátorokon kívül a ház tetején két darab 120 vagy 140 milliméteres, a ház alján pedig egy 120 milliméteres átmérőjű légkeverő kaphat helyet. A belső kialakításnak köszönhetően a ház tetejére akár egy 240 milliméteres hőleadó radiátort is felapplikálhatunk.

Az előlapi portok ezúttal a ház előlapjának felső élére kerültek. Itt a két USB 3.0-s port mellett a szokásos audió csatlakozókat, valamint a bekapcsoló- és RESET gombot is megtaláljuk. A ház tetején egy tárolót is kialakítottak a vállalat mérnökei: ide MP3 lejátszót, pendrive-ot, illetve egyéb olyan kisebb eszközöket pakolhatunk, amelyek jó, ha mindig kéznél vannak.

A Thermaltake Chaser 31 hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, az újdonság várható ajánlott végfelhasználói ára egyelőre nem ismert.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward