Thermaltake Armor A90: új, olcsó PC ház

A Thermaltake Armor A90-es számítógép házát először az idén március elején megrendezett CeBIT alkalmával vehettük szemügyre, ám ekkor még igen-igen kevés információ állt rendelkezésre a termék specifikációival kapcsolatban. Most végre lehull a lepel a homályos részletekről: a Thermaltake hivatalosan is hódító útjára indította a költséghatékony kuckót.

Thermaltake Armor A90: új, olcsó PC ház

A Thermaltake Armor A90-es számítógép házát először az idén március elején megrendezett CeBIT alkalmával vehettük szemügyre, ám ekkor még igen kevés információ állt rendelkezésre a termék specifikációival kapcsolatban. Most végre lehull a lepel a homályos részletekről: a Thermaltake hivatalosan is hódító útjára indította a költséghatékony kuckót.

A közepes toronyház (Mid-tower) formátumú újdonság 502 x 210 x 515 mm-es mérettel rendelkezik, súlya pedig nem kevesebb, mint 8,2 Kg. Az Armor A90 kívül-belül feketében pompázik és bőven kínál helyet az optikai meghajtók, merevlemezek, illetve egyéb kiegészítők számára. A processzorhűtő felőli oldallapon egy pici ablak is helyet kapott, amely egyedi megjelenését tekintve tökéletesen passzol a házhoz. 5,25 hüvelykes bővítőhelyből összesen 3 darab áll rendelkezésre, 3,5 hüvelykes bővítőhelyekből pedig a képek alapján 6 darabból gazdálkodhatunk. A gyártó az előlapi portok között két darab USB 2.0-s csatlakozót, valamint egy fejhallgató kimenetet és egy mikrofon bemenetet helyezett el, de a ház tetején további két USB 2.0-s port és egy eSATA csatlakozó is jelen van.

A ház megfelelő szellőzéséről összesen három légkeverő gondoskodik: a ház elején egy kék ledes megvilágítással ellátott 120 mm-es átmérőjű ventilátor található, amely percenkénti 1000-es fordulatszámon üzemel, a ház tetején egy szintén kék ledes világítással felvértezett, 800 RPM-en pörgő 200 mm-es légkeverő található, míg a ház hátulján egy 120 mm-es TurboFan ventilátor bújik meg, amely 1000-es percenkénti fordulatszámon dolgozik. A tápegység szokás szerit most is a ház hátulján, alul kapott helyet.

A gyártó új terméke szerszámmentes szerelhetőséget biztosít, ami manapság már inkább alap tulajdonság, mint sem extra szolgáltatás. Az Armor A90-re három év garanciát vállal a Thermaltake. A ház várhatóan még ebben a hónapban megjelenik az üzletek polcain, ára pedig valahol 100 dollár környékén fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward