Tetszetős egerek Microsoft-módra

A Microsoft bemutatta legújabb egér sorozatát, amely a Wireless Mobile Mouse 4000 Studio Series nevet viseli. A friss család tagjai specifikációk tekintetében tökéletesen megegyeznek, köztük csak dizájnban vannak különbségek, ott viszont elég nagyok. A hat, különböző dizájnnal ellátott rágcsáló Patterns Micro, Botanic and Cosmic, Downtown, valamint Crania and Pirouette fantázianevekkel érkeznek, amelyek tulajdonképpen az adott egér fedlapjának dizájnjára vonatkoznak.

Tetszetős egerek Microsoft-módra

A Microsoft bemutatta legújabb egér sorozatát, amely a Wireless Mobile Mouse 4000 Studio Series nevet viseli. A friss család tagjai specifikációk tekintetében tökéletesen megegyeznek, köztük csak dizájnban vannak különbségek, ott viszont elég nagyok. A hat, különböző dizájnnal ellátott rágcsáló Patterns Micro, Botanic and Cosmic, Downtown, valamint Crania and Pirouette fantázianevekkel érkeznek, amelyek tulajdonképpen az adott egér fedlapjának festésére vonatkoznak.

A tetszetős, különleges megjelenéssel rendelkező rágcsálók mindannyian vezeték nélkül kommunikálnak az adott rendszerrel: a mobil vagy asztali konfiguráció egyik szabad USB 2.0-s portjához kell csatlakoztatnunk a vevőt, amely annyira pici, hogy mobil használat esetén a noteszgép USB portjából ki sem kell venni. Az egér és a vevő között 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat van jelen, amely 9 méter körüli hatótávolságot biztosít. Az egerekhez mellékelt AA típusú alkáli elemek átlagos használat mellett 10 hónapon át tudják energiával ellátni a rágcsálót, de természetesen újratölthető ceruzaakkumulátorokkal is helyettesíthetjük az egységeket. Az egerek négy programozható gombbal, valamint egy négyutas scroll görgővel érkeznek. Ezen kívül extra tulajdonság, hogy egy dedikált gombnak köszönhetően Windows 7 alatt egy kattintással váltogathatunk a megnyitott program ablakok között (Windows Flip).

A három év garanciával forgalomba kerülő újdonságok BlueTrack technológiával üzemelnek, ajánlott végfelhasználói áruk pedig 39,95 dollár. Az új sorozat tagjait szeptembertől kezdve láthatjuk viszont a boltok polcain.

 

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward