Terjeszkedik a Twitter

Hamarosan más oldalakon is fészket rak a Twitter madárkája, köszönhetően az @anywhere keretrendszernek, melynek révén bármilyen oldalba beépíthetővé válnak a Twitter API-k.

Terjeszkedik a Twitter

Hamarosan más oldalakon is fészket rak a Twitter madárkája, köszönhetően a @anywhere keretrendszernek, melynek révén bármilyen oldalba beépíthetővé válnak a Twitter API-k.

Nem meglepő módon számos nagy név máris jelezte érdeklődését az új lehetőség iránt, így például az Amazon, az AdAge, a Bing, a Citysearch, a Digg, az eBay, a The Huffington Post, a Meebo, az MSNBC.com, a The New York Times, a Salesforce.com, a Yahoo! és a YouTube is.

Biz Stone, a Twitter társalapítója az új lehetőséget a következő példákkal illusztrálta: 1.) követhetjük a New York Times egyik újságírójának tweetjeit az újság oldaláról is; 2.) tweetelhetünk egy YouTube-videóról anélkül, hogy elhagynánk az oldalt; 3.) új érdekes tweetelőkre bukkanhatunk a Yahoo!-val - és mindez még csak a kezdet, tette hozzá.

Konkrét időpontot ugyan nem jelölt meg, amikortól számíthatunk a nevezett újítások életbe lépésére, de legalábbis sejthető, hogy relatíve rövid időtartamról van szó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward