Teljesítményre gyúr a Nokia 808 gigantikus frissítése

A Nokia Symbian alapú csúcsmodellje egy 420 MB-os csomaggal "gazdagodott".

Teljesítményre gyúr a Nokia 808 gigantikus frissítése

A 808 PureView tulajdonosok számára nagy megnyugvást adhat a mostani frissítés, ugyanis a Nokia ezt a modellt már lassan egy éve, hogy bemutatta. Egy ideig így még biztosan számíthatnak a gyártó támogatására, annak ellenére is, hogy a finnek már a Windows Phone 8-nak szentelik a legnagyobb figyelmet.

 

A közel fél gigabájtos csomaggal sajnos részletesebb változási listát nem kaptunk, de új képességek a nagy méret ellenére nem lesznek benne azoknak a beszámolója alapján, akik már használatba vették. A változtatások java olyan optimalizáció, amitől a masinánk jobb teljesítményt fog nyújtani, de hibajavítások is szép számmal akadnak köztük.

A Nokia 808 új szoftvere a 113.010.1508 verziószámmal érkezik. A telepítésre OTA (Over-the-Air) nincs lehetőség, ám ebben az esetben a komoly méret miatt amúgy sem lenne célszerű ezt az utat választani. A frissítést így a Nokia PC/OVI Suite segítségével lehet felpakolni, persze csak ha már elérhető. A terhelés elosztása miatt folyamatosan terjeszti ki a Nokia a különböző régiókra a letöltési lehetőséget.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward