Teljesen feltörték az iPhone-t

Kevesebb, mint két hónap alatt teljes egészében, szoftveres úton feltörték az Apple iPhone-ját, így az könnyedén eloldozható az AT&T-től és bármelyik másik GSM hálózatra is csatlakozhatunk vele.

Teljesen feltörték az iPhone-t

Kevesebb, mint két hónap alatt teljes egészében, szoftveres úton feltörték az Apple iPhone-ját, így az könnyedén eloldozható az AT&T-től és bármelyik másik GSM hálózatra is csatlakozhatunk vele. A feltörő-programot az iPhoneSIMfree.com forgalmazza.

Az Endgadget jelentése szerint a törés folyamata mindössze pár percet vesz igénybe, és nincsenek "káros mellékhatásai". A törést követően az iPhone nem csak hogy más hálózatokon is képes hívásokat kezdeményezni és fogadni, de minden egyéb funkciója is használható, így például az EDGE-támogatás és az SMS-küldés/fogadás is. A vizuális hangüzenet szolgáltatás is csak azért nem használható, mert az magának az AT&T hálózatnak egy egyedi szolgáltalása; azonban a normál hangüzenet küldés-fogadás is minden további nélkül használhatóvá válik a törés segítségével.

Figyelemreméltó még az is, hogy a törés teljes mértékben rezisztens a frissítésekkel és visszaállításokkal szemben. Ezt egy teljes, a v1.0.2-es update felhasználásával végrehajtott rendszervisszaállítás végrehajtásával ellenőrizték.

"Összegezve: 100%-os bizonyossággal megállapíthatjuk, hogy az iPhoneSIMfree.com szoftveres megoldása teljes egészében megnyitja az iPhone-t, ellenálló a visszaállításokkal szemben, és így nyilván az USA-n kívüli felhasználók számára is teljes mértékben használhatóvá teszi az iPhone-t" - foglalta össze Ryan Block az Endgadget-től.

Azok megnyugtatására pedig, akik még mindig kételkednének az iPhoneSIMfree.com állításait illetően, az Endgadget közzétett egy rövid videót is (kissé lejjebb található az oldalon).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward