Teljes verziós játék az AMD egyes APU egységeihez

Egy új akció keretén belül egyes APU egységekhez is kaphatunk majd teljes verziós játékot.

Teljes verziós játék az AMD egyes APU egységeihez

Az AMD Never Settle névre keresztelt akciója, amelynek keretén belül egyes videokártyákhoz több teljes verziós játék is jár, rendkívül népszerű a vásárlók körében. A Never Settle akció első felvonásában a Far Cry3, a Hitman: Absolution és a Sleeping Dogs szerepelt. A vásárlók a teljes verziós játékokon kívül 20% kedvezményt biztosító kupont is kaptak, ami a Medal of Honor Warfighter Deluxe Edition beszerzését könnyítette meg.

Második körben a Never Settle Reloaded akció keretén belül már a Crysis 3, a BioSchock Infinite és a Tomb Raider is elérhetővé vált. Eddig az akciók csak az egyes Radeon HD sorozatú videokártyák esetében voltak érvényben, méghozzá meghatározott feltételek mellett, azaz meg volt szabva, mely videokártyákhoz mely játékok járhatnak.

Úgy tűnik, hogy az AMD illetékesei a két akció sikerén felbuzdulva hamarosan az APU egységeket is bevonják a mókába, legalábbis a Hardware Luxx által kiszivárogtatott információk mindenképpen erre utalnak. A diákon olvasható információk alapján a kiválasztott A8-as és A10-es sorozatú APU egységek mellé a SimCity március ötödikén megjelent kiadása jár majd letöltésre jogosító kupon formájában.

A weboldal munkatársai szerint az AMD már meg is erősítette, hogy az akció valóban létezik, indulására pedig április 18-án lehet számítani. Az a prezentációból nem derül ki, hogy pontosan mely APU egységek szerepelnek benne, az viszont már biztosnak tűnik, hogy csak a Richland APU egységekre vonatkozik.

A SimCity az alkalmi játékosok körében népszerű lehet, akik még integrált videó vezérlővel ellátott rendszeren is élvezhetik a játék nyújtotta "örömöket". A szoftver a jelek szerint remekül fut az AMD APU egységein - valószínűleg ezért is esett rá a választás.

A prezentáció egyik diájából kiderül, hogy egy A8-5600K-s APU egységgel szerelt rendszeren, 1080p-s felbontás mellett, "low lighting" beállítás alkalmazásával 71 képkocka/másodperces sebességgel fut a játék, ami jól hangzik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward