Teljes egészében rááll az Androidra a Motorola?

Friss értesülések szerint ha nem is 100, de akár 80-90%-ban is adaptálhatja, tehát mobiljai gyakorlatilag egyeduralkodó platformjává teheti a cég a Google-féle Android-platformot, ami így persze még több elbocsátáshoz és átszervezéshez vezethet. Sajnay Jha, a Motorola nemrégiben kijelölt új társ-vezérigazgatója várhatóan rövid időn belül közzétesz egy sor új tervet, amiben konkretizálhatja mind az új elképzeléseket, mind pedig az elbocsátásokat.

Teljes egészében rááll az Androidra a Motorola?

Friss értesülések szerint igen széleskörűen adaptálhatja, tehát mobiljai gyakorlatilag egyeduralkodó platformjává teheti a cég a Google-féle Android-platformot, ami így persze még több elbocsátáshoz és átszervezéshez vezethet. Sajnay Jha, a Motorola nemrégiben kijelölt új társ-vezérigazgatója várhatóan rövid időn belül közzétesz egy sor új tervet, amiben konkretizálhatja mind az új elképzeléseket, mind pedig az elbocsátásokat.

Az első Androidos mobiljukról már lehet sejteni ezt-azt; Jha emellett egyelőre csak annyit mondott, hogy reményei szerint az Androidra való átállás nyomán a cég "Újra a régi dicsőségében tündökölhet", behozva azt a valóban súlyos lemaradását a versenytársai mögött, amit mára sikerült felhalmoznia. Voltak továbbá utalások arra is, hogy négy, már meglévő készülék-platformot egy az egyben törölnek, az Androiddal együtt mindössze hármat tartva meg (egyszerűsítve így egyben a regionális terméktámogatást is).

Azt tehát egyelőre még nem lehet tudni, hogy pontosan mikor szándékozik berobbanni a cég az Android világába (azon kívül, hogy jövőre), de azt már igen, hogy a szándéka szilárdabb és eltökéltebb, mint valaha, és hogy komoly erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy felzárkózzanak az iPhone, a BlackBerry, és a többi hasonlóan rangos mobil mellé. Az igyekezet dícséretes - meglátjuk hát, mire viszik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward