Technikás és stílusos e-olvasók a Samsungtól

Érdekes részlettel fűszerezte a Samsung az új E6-os és E101-es jelzésű alkotásait - elektromágneses rezonanciaceruza (EMR)-támogatással, hogy a megszokott módon, 'kézírással' jegyzetelhessünk az e-olvasmányainkban.

Technikás és stílusos e-olvasók a Samsungtól

Érdekes extrával fűszerezte meg a Samsung az új E6-os és E101-es jelzésű alkotásait : EMR stylus -támogatással, hogy a megszokott módon, 'kézírással' jegyzetelhessünk az e-olvasmányainkban.

Ahogy az az e-olvasóknál általában lenni is szokott, a képernyő itt sem háttérvilágított, ceruzából pedig a jelek szerint több méret-(vastagság-)kategória áll majd rendelkezésre.

A Samsung-Google partnerségnek köszönhetően a készülékek könyvekkel már eleve jól megpakolva kerülnek piacra, a továbbiak gyors és kényelmes beszerzése pedig 802.11b/g WiFi és Bluetooth kapcsolat útján lesz kivitelezhető.

Várhatóan mindkettő még az idei év elején jelenik majd meg, 399$ és 699$-os áron. Sajnos az még eddig nem derült ki, hogy a két modell csak méreteiben különbözik-e egymástól (az E6-os 6, az E101-es pedig 10 hüvelykes), vagy egyéb képességeik terén is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward