Távszámlázik az Elmű-Émász is

Távszámlázik az Elmű-Émász is

Új társaság csatlakozik novembertől a Magyar Telekom Távszámla rendszeréhez. Az Elmű-Émász csoport a sikeres regisztrációt követően a Távszámla portálon keresztül biztosítja lakossági és üzleti ügyfeleinek, hogy fogadják, illetve igény szerint azon keresztül befizessék a számláikat.

"Az Elmű-Émász több millió számlát bocsát ki havonta, amelyek kezelése óriási erőfeszítést igényelt eddig a munkatársainktól. A Távszámla szolgáltatástól azt várjuk, hogy a számlázással kapcsolatos feladataink egyszerűsödnek, kollégáink leterheltsége csökken, több idő marad a fogyasztói ügyek intézésére és nem utolsósorban, a papír megtakarítása révén, hozzájárulhatunk a környezet védelméhez" - emelte ki a csatlakozás melletti döntésük indokait dr. Boross Norbert, az Elmű-Émász kommunikációs igazgatója.

Az Elmű-Émász cégcsoport belépésével újabb 2,3 millió fogyasztó számára válik elérhetővé a Távszámla szolgáltatás, ahol immáron együtt lesznek kezelhetőek az áram-, a gáz-, a vezetékes és mobiltelefon-, az internet- és tévészolgáltatások elektronikusan is hitelesített számlái.

"Az elektronikus számlakezeléssel a sárga csekkek teljes mértékben kiválthatóak és ennek megfelelően jelentősen csökkenthető a hulladéktermelés mértéke. Nem beszélve arról, hogy az energiahasználatból adódó környezeti terhelés is drasztikusan redukálható a távszámlázás beiktatásával" - fejtette ki a fenntartható fejlődést támogató innováció előnyeit Veress Sándor, a Magyar Telekom vállalati üzletágának vezető üzletfejlesztési menedzsere.

A fogyasztók érdeklődése is rohamléptekkel fejlődött a szolgáltatás iránt. A Magyar Telekom a Távszámla szolgáltatást 2005 májusában indította el az interneten. A Magyar Telekom Vállalati Szolgáltatások Üzletágának (T-Systems) tapasztalatai szerint jelentősen növekedett azoknak a száma az elmúlt négy évben, akik inkább már az internet segítségével rendezik a rezsiköltségeiket. A szolgáltatást ingyenesen igényelhetik a felhasználók. n

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward