Támadnak az MSI 9-es sorozatú alaplapjai is

Az MSI 19 Z97-es és 6 H97-es alaplapot dobott piacra, amelyek között néhány igazán extrém tuning és gamer deszka is lapul.

Támadnak az MSI 9-es sorozatú alaplapjai is

Az MSI riválisaihoz hasonlóan rengeteg új alaplapról rántotta le a leplet, amelyek között szerencsére több érdekes példány is lapul.

MSI XPOWER AC

A csúcsot az MPOWER és az XPOWER sorozatú deszkák képviselik, amelyek combos tápellátással, remek tuningképességekkel és gazdag felszereltséggel próbálják meghódítani a vásárlók szívét.

MSI Z97 Gaming 7

A gamereket a Gaming sorozatú alaplapok veszik célba, amelyek ezúttal is játékosközpontú szolgáltatásokkal próbálják még felhőtlenebbé (azért a DropBox továbbra is működni fog), még eredményesebbé tenni a játékkal eltöltött perceket vagy éppen órákat. Aki 802.11ac WiFi és Bluetooth 4.0 adapterrel felszerelt termékeket keres, többféle modell közül is válogathat. A SATA Express port a jelek szerint nem hatotta meg az MSI mérnökeit, az M.2-es csatolófelülettel azonban több deszkán is találkozhatunk. A gyártó még Mini-ITX formátumú alaplapokat is készített, amelyek kiválóak lehetnek kompakt asztali számítógép vagy HTPC alapjaként.

De elég a felesleges szócséplésből: következzenek a táblázatok, amelyek lerántják a leplet a kínálatról.

Z97-es alaplapok - I.

Z97-es alaplapok - II.

Z97-es alaplapok - III.

Z97-es alaplapok - IV.

H97-es alaplapok

Az MSI új alaplapjai közül egyik-másik már feltűnt kereskedelmi forgalomban, az elkövetkező napok folyamán azonban remélhetőleg mindegyik modell megjelenik az üzletek polcain.

Ahogy a többi gyártó termékei, úgy az MSI alaplapjai is megbirkóznak az első és második generációs Haswell processzorokkal, valamint a később érkező, ötödik generációs Core i sorozatú központi egységekkel is, amelyek a Broadwell családot erősítik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward