Táblák, LED-ek, miegyéb: újít a Samsung

Láthatólag mélyreható megújulás zajlik a Samsungnál: amellett, hogy a cégstruktúrájukat is átszervezik, termék-téren is számos érdekességet terveznek a legújabb bejelentésük tanúsága szerint.

Táblák, LED-ek, miegyéb: újít a Samsung

Láthatólag mélyreható megújulás zajlik a Samsungnál: amellett, hogy a cég struktúrájukat is átszervezik, termék-téren is számos érdekességet terveznek a legújabb bejelentésük tanúsága szerint.

Így például ráállnának a tábla PC-kre és még a jövő év vége előtt felszerelnék LED-háttérvilágítással a teljes PC monitor-kínálatukat. Mi több, komoly terveik vannak többérintéses monitorokkal és laptopokkal is.

Ez utóbbiakat - Emmannuele Silanesu termékmarketing-menedzser elmondása szerint - már a jövő év első negyedében piacra dobnák, bár ezek eleinte még CCFL-háttérvilágításúak lesznek, és csak valamivel később fejlesztenék tovább őket LED-esre.

Sajnos a 3D-s terveikről már nem árult el semmi konkrétumot, viszont legalábbis utalt az nVidia jelenleg is fejlesztés alatt álló, 2D-tartalmakat 3D-sre konvertáló technológiájára, így nem zárható ki, hogy ők maguk is valami hasonlót terveznek. Mondta még azt is, hogy elvileg a jövő év elején bővebb infókat is szolgáltatnak majd erről a témakörről.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward