Táblagép és notebook is jön a Realme-től

Táblagép és notebook is jön a Realme-től

Az okostelefonok révén megerősödött márka vezetése úgy látja, hogy itt az ideje annak, hogy kiterjesszék a termékpalettát olyan újdonságokkal, amik a járványhelyzet hatására kifejezetten kapósak lettek az elmúlt egy évben. Jöhetnek a laptopok és a tabletek is, és bízunk abban, hogy a Realme ezekkel sem fog szégyent vallani.

A Realme annak köszönhetően tört mostanra a toplista elejébe, hogy remek ár-érték arányú, jó minőségű és átgondolt mobilokat tett le az asztalra nagy mennyiségben. És reményeink szerint az eddigi tapasztalatokat felhasználva, és a megszokott nézeteket vallva áll majd hozzá a márka a noteszgépek és a táblagépek fejlesztéséhez is.

Egyelőre semmilyen részletet nem árult el arról a Realme, hogy az új termékei milyen képességekkel rendelkeznek majd, de az már tudni lehet, hogyan fogják ezeket hívni. És a névadás terén nem esett túlzásba a vállalat, hiszen a notebook egyszerűen Realme Book lesz jelen állás szerint, a táblagépet pedig Realme Pad néven kell majd keresni.

Galéria megnyitása

Jó előjel az, hogy a Realme újdonságainak előzetesét publikáló szakember azt nyilatkozta ezeknek a kapcsán, hogy mindkét készülék a Realme rajongóira gondolva lett fejlesztve. Ez pedig remélhetőleg arra utalás, hogy tényleg a kiváló ár-érték arány kerül majd előtérbe a komolyabb kompromisszumok elkerülése mellett.

Az eddig látott renderképek alapján a Realme Book egy nagyon kecses, vékony készülék lesz, amit ezáltal minden bizonnyal jól lehet majd hordozni. És az már biztos, hogy legalább kettő darab C-típusú USB csatlakozóval rendelkezni fog, de azért reméljük, hogy ennél több aljzat is található lesz rajta. Tölteni is C-típusú USB-n lehet majd, így a telefonokhoz biztosított gyorstöltőt is lehet majd erre a célra használni. És a kapcsolati lehetőségei is jók lesznek állítólag, de konkrétumokat nem tudni erről.

Galéria megnyitása

A Realme Pad olyan egyenes kereteket kapott, mint az Apple iPad táblagépek, és lesz a hátlapon kamera, aminek a modulja finoman kiemelkedik majd a hátlapnak a síkjából. Az előzetes képen még egy gomb is kiszúrható a kereten, ami vagy a bekapcsolásra, vagy a hangerőállításra fog szolgálni, hiszen ezekhez kapcsolódhat majd fizikai kezelőszerv az újdonságnál, máshoz aligha. Kíváncsiak leszünk, hogy a Realme a grafikus felhasználói felületét hogyan tudja majd adaptálni a nagy képátlóhoz, ez ugyanis a használhatóság szempontjából meghatározó lehet majd.

Galéria megnyitása

Most még az is titok, hogy mikor lesz a Realme Book és a Realme Pad bemutatója, csak annyit árult el a márka, hogy hamarosan sor kerül ezekre a készülékekre. Reménykedünk abban, hogy globálisan elérhetőek lesznek a termékek, és Európába is eljutnak majd a feltételezetten kedvező árazású szerkezetek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap