T-Mobile-szélessáv Toshiba-laptopokkal

T-Mobile-szélessáv Toshiba-laptopokkal

A Toshiba, a számítástechnikai és elektronikai megoldások vezető gyártója és forgalmazója, valamint a T-Mobile, a hazai mobilinternet-piac vezető szolgáltatója bejelentették, hogy a számítástechnikai boltok polcaira kerülnek a Toshiba 3g/hsdpa-s modemmel ellátott modelljei, amelyekhez a vásárlók internet-hozzáférést is kapnak. Az együttműködés keretében ugyanis minden új, 3g/hsdpa-s modemmel ellátott Toshiba laptop vásárlása esetén a felhasználó a laptophoz csomagolva egy mobilinternetezésre alkalmas T-Mobile Domino Net sim-kártyát kap, amellyel - a laptop telepítését, a sim-kártya aktiválását, valamint a kívánt adatcsomag kiválasztását követően - azonnal elérheti a világhálót.

A Toshiba és a T-Mobile együttműködése révén a vásárló így egyszerűen elérheti az internetet otthon, nyaralás vagy akár utazás közben is. Az akcióban részt vevő, beépített 3g/hsdpa-s modemmel, webkamerával, mikrofonnal és hangszóróval felszerelt Toshiba laptopokon (egyes Portégé, Tecra és NB100-as modellek) a T-Mobile-mobilinternet segítségével az e-mailezés, a videomegosztás, a képek vagy hanganyagok fel-, illetve letöltése mellett a videochatelés vagy akár a videotelefonálás is könnyen elérhető.

A Domino Net sim-kártya 3990 forint egyenleget tartalmaz, és az aktiválástól számítva 366 nap rendelkezésre állási időt biztosít, amely időszak feltöltés esetén természetesen meghosszabbodik. A hűségnyilatkozat nélkül használható sim-kártyát elég mindig az adatforgalmi igény szerinti egyenleggel feltölteni, ezért használata rugalmas és a költségek is könnyen kézben tarthatóak. A T-Mobile 3G/HSDPA-hálózata jelenleg több mint háromszázhúsz településen, a lakosság 69 százalékának lakóhelyén érhető el, a lefedettség és a sávszélesség folyamatosan bővül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward