T.B.Silence sorozatú Enermax rendszerhűtők

T.B.Silence sorozatú Enermax rendszerhűtők

Az Enermax kínálatában megjelentek a T.B.Silence sorozatú rendszerhűtő ventilátorok, amelyek először a hónap elején megrendezett CeBIT alkalmával mutatkoztak be a nagyközönség előtt. A ventilátorok speciális, hullámos kialakítással bíró lapátokkal rendelkeznek, amit a gyártó egyszerűen denevérszárny dizájnnak hív. Ezzel a megoldással a fordulatszám és a levegőszállítás aránya jelentős mértékben javítható.

A ventilátor motorja minden esetben rendelkezik PWM támogatással, azaz négytűs ventilátor csatlakozóval könnyedén együttműködik, de a háromtűs, feszültség alapú szabályzásra támaszkodó ventilátor csatlakozókkal is alkalmazható. A család tartalmaz olyan tagokat is, amelyek manuális fordulatszám-szabályzásra kínálnak lehetőséget, azaz a pillanatnyi helyzetnek megfelelően saját kezűleg módosíthatjuk a ventilátor fordulatszámát.

Az egyes légkeverők motorja twister típusú golyóscsapágyazással érkezik, ami 100000 üzemórás élettartamot garantál. A T.B.Silence modellek 80 mm-es, illetve 120 mm-es átmérőjű változatokban kerülnek forgalomba, tulajdonságaikat pedig a fenti táblázat tartalmazza. Érdekesség, hogy a gyártó egyelőre csak a minimális zajszintről adott információt az egyes modellek esetében. Az új ventilátorok már kaphatóak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward