Szupergyors G.Skill és Super Talent memóriák

A G.Skill műhelyében elkészült a vállalat legfrissebb memória csomagja, amely igen-igen magasra teszi a mércét a nagykapacitású memóriamodulok piacán. A Super Talent ezzel egy időben szintén DDR3-2000 MHz-es órajelen működő memória modulokat tartalmazó csomagokkal jelentkezett, no de haladjunk szépen, sorban.

Szupergyors G.Skill és Super Talent memóriák

A G.Skill műhelyében elkészült a vállalat legfrissebb memória csomagja, amely igen-igen magasra teszi a mércét a nagykapacitású memóriamodulok piacán. A Super Talent ezzel egy időben szintén DDR3-2000 MHz-es órajelen működő memória modulokat tartalmazó csomagokkal jelentkezett.

Nem mindennapi 24GB-os G.Skill memória csomag érkezik

Régebben ezzel a szériával CL9-es időzítés és 1,65V-os feszültség mellett érték el a 2000 MHz-es órajelet, ami 4 GB-os moduloktól igen szép eredmény (6 ilyen van a csomagban). Az X58-as alaplapot és Core i7-9xx sorozatú processzort használók számára kifejlesztett csomag specifikációit viszont most sikerült túlszárnyalni: a gyártó olyan DDR3-2000 MHz-es modulokat készített, amelyek ugyan szintén 1,65V-os feszültség mellett üzemelnek, de jobb időzítést kínálnak, ugyanis CL9 helyett már CL8-as időzítést használnak, ami pozitívan hat a válaszidőre.

Az időzítés, az órajel és a kapacitás alapján jó mélyen zsebbe kell majd nyúlniuk mindazoknak, akik ilyen csomagra pályáznak, de ez már nem újdonság. Pontos árat egyelőre nem tudunk.

A Super Talent P55-ös rendszerekhez is kínál új termékeket

A gyártó legfrissebb termékei ugyan kapacitásban és időzítésben nem tudják felvenni a versenyt a G.Skill fentebb említett különleges memória csomagjával, de átlagfelhasználók pénztárcájához mindenképpen közelebb lesznek, még akkor is, ha a pontos árak egyelőre nem ismertek.

A Super Talent szintén 4 GB-os, DDR3-2000 MHz-es órajelre épülő termékekkel jelentkezett, ám ezek a megoldások CL8-as helyett „csak” CL9-10-9-28-as időzítéseket tudnak produkálni az említett órajelen (2GHz), feszültség tekintetében pedig marad az 1,65V. A csomagok között találunk két- és háromcsatornás rendszerekbe szánt termékeket, sőt, akár darabonként is megvehetjük a memória modulokat. A P55-ös és X58-as alaplapokba szánt termékek pontos specifikációi az alábbi listában találhatóak:

 

[list type="unordered"]

[*]WP200UB4G9 - 4GB-os modul | 2000 MHz | 9-10-9-28 | 1.65V

[*]WP200UX8G9 - 8GB kit (4GB x 2) | 2000 MHz | 9-10-9-28 | 1.65V

[*]WB200T12G9 - 12GB kit (4GB x 3) | 2000 MHz | 9-10-9-28 | 1.65V

 

[/list]

A Super Talent friss memória csomagjai hamarosan elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban, de ajánlott végfelhasználói árukkal kapcsolatban egyelőre nem állnak rendelkezésre információk. A gyártó élettartam garanciával dobja piacra az újdonságokat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward