Szünetmentes táp az OCZ-től

Az OCZ új piacot szeretne meghódítani a vállalathoz tartozó PC Power & Cooling segítségével.

Szünetmentes táp az OCZ-től

Az OCZ új piacot szeretne meghódítani a vállalathoz tartozó PC Power & Cooling segítségével.

Az OCZ Technology Group lassan két éve vásárolta fel a minőségi tápegységeiről híres PC Power & Coolinget. Azóta számos új termék került piacra ezzel a márkajelzéssel, az OCZ pedig most egy új területre szeretne betörni ezzel a márkanévvel.

Az OCZ Technology Group legelső szünetmentes tápegysége a Pro-Source 1500 nevet viseli. A szegmensben jelenleg a legerősebb konkurens az APC (American Power Conversion), ami elég erős pozícióban van, így nem lesz könnyű dolga az OCZ-nek.

A Pro-Source 1500 egy 1500 VA-s (volt-amperes) UPS, ami a vállalat állítása szerint képes akár 900 W-nyi teljesítmény leadására. Tartalmaz olyan elemeket, amik segítségével tiszta szinusz kimeneti jel érhető el, ami nélkülözhetetlen a számítógép hosszútávú, egészséges működéséhez valamint a tuningoláshoz. Szintén a vállalat elmondása szerint egy 600 W-os elektronikai eszköz ellátását körülbelül 10 percig tudja ellátni áramkimaradás esetén. Tartalmaz egy előlapi LED-kijelzőt, amin láthatjuk a be- és kimeneti feszültséget, frekvenciát, töltöttséget és ha akkumulátorról működik akkor a hátralévő időt is. Ethernet vagy USB-kábelen keresztül képes riasztást küldeni, illetve lehet távolról is lehet megfigyelni szöveges üzenetek segítségével.

A Pro-Source 1500 három darab 12 V feszültségű és 7 Ah-s ólom savas telepet tartalmaz, amiket a felhasználó maga is kicserélhet. Általában háromévenként javasolja a cserét a gyártó. A termék természetesen garanciával, összesen 3 év jótállásal fog piacra kerülni, várhatóan 300 dollárnál alacsonyabb áron.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward