Szteroidon hizlalt Oppo R7 Plus érkezett

A R7 Plus eleve ütős képességeket vonultatott fel, az új modell pedig már bővelkedik a rendszermemóriában és a háttértárban is.

Szteroidon hizlalt Oppo R7 Plus érkezett

Az Oppo meglehetősen sok okostelefonnal rukkolt elő az elmúlt hónapokban, de az év eleje sem telt el újdonság nélkül. Májusban mutatkozott be például az Oppo R7, valamint az Oppo R7 Plus, amelyhez egy friss hír erejéig most ismét visszakanyarodhatunk.

Az Oppo a 6 hüvelykes megjelenítővel ellátott phabletet eredetileg 3 GB rendszermemóriával, illetve 32 GB-os tárkapacitással dobta piacra, most viszont befutott egy új variáns, amire mindenképpen érdemes kitérni. A friss R7 Plus okostelefon nem kevesebb mint 4 GB-nyi RAM-ot kapott, és bizony a háttértár sem maradt érintetlenül, itt ugyanis már 64 GB várja a felhasználókat. Az Oppo természetesen ezúttal sem fosztotta meg a telefont a bővítési lehetőségtől, szóval ha valakinek még a 64 giga is szűkös lenne, akkor egy microSD memóriakártyával pillanatok alatt lehet segíteni a dolgon. Az újdonság híre a Wiebón bukkant fel.

A készülék más változáson nem esett át, szóval a brutális mennyiségű rendszermemória és a kétszeresére növelt tárhely mellett minden maradt a régiben. Az előlapját uraló 6 colos panel AMOLED technológiával és 1920 x 1080 képpontos felbontással dolgozik, így kiváló képminőséggel szolgál. A bekapcsolást követően a Color OS 2.1 elevenedik meg a felületén, aminek az alapját az 5.1 Android adja. A Lollipop ezúttal is sok extrával ellátva érkezik, nem lehet panasz az Oppóra. A belsejében egy Snapdragon 615 besorolású chip kapta a főszerepet. A Qualcomm MSM8939 azonosítóval illetett chipje egy Adreno 405 IGP-t, valamint négy-négy 1 és 1,5 GHz-es órajelen üzemelő Cortex-A53 magot vonultat fel (big.LITTLE). Az előlapján egy 8 megapixeles kamera fedezhető fel, a hátára pedig egy 13 MPixeles, ISOCELL szenzorra épülő megoldás került PDAF támogatással és LED-es villanóval megtoldva. Az üzemidejéért felelős akkumulátor 4100 mAh-s, szóval ilyen téren sem érheti szó a ház elejét. Végül a színválaszték is maradt a régiben, arany és ezüst ruhába bújtatva lehet majd rá lecsapni.

Az új Oppo R7 Plus modell 3300 jünaért cserébe rendelhető elő, ami átszámítva 515 dolláros összegnek felel meg. Az eredeti variáns 480 dolláros ajánlott fogyasztói árral karöltve érkezett tavasszal, szóval a felhizlalt rendszermemória és háttértár felára mindössze 35 dollár. Ez alapján akár még jó ajánlatnak is tűnhet az újdonság, de sajnos nem így van. Alapból túl magas összeget kér érte az Oppo, hiszen az ára alapján már a felsőkategóriába sorolható, de a teljesítménye csak a középső szegmensbe elég. A szállítása Kínában még ebben a hónapban elkezdődik, szélesebb körben viszont valószínűleg már csak jövőre kerül bevetésre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward