Szórakoztató laptop az MSI-tól

Az MSI új EX623 laptopját elsősorban szórakoztatási, kikapcsolódási célokra tervezte.

Szórakoztató laptop az MSI-tól

Az MSI új EX623 laptopját elsősorban szórakoztatási, kikapcsolódási célokra tervezte.

Az MSI mérnökei Intel Core 2 Duo központi egységet építettek a 16-hüvelyk méretű notebookba. Memóriából akár 4 GB DDR2-t, merevlemezből pedig maximum 320 GB kapacitásút választhatunk, a grafikus megjelenítésről pedig az NVIDIA GeForce 9500M GS grafikus gyorsító gondoskodik. Mivel szórakoztató laptopról van szó, ezért a megszokottnak mondható DVD-pörkölő helyett egy Blu-ray lemezeket is olvasni képes meghajtó került bele.

802.11 b/g/n-szabványú Wi-Fi és Bluetooth vezetéknélküli hálózatokat támogat az új EX, eSATA-interfészén keresztül pedig nagysebességű külső tárolóegységeket csatlakoztathatunk a géphez. Ezen felül sztereó hangszórók, mélynyomó és egy 2-megapixeles webkamera is helyet kapott a notiban.

A gép 16-hüvelykes kijelzője maximálisan 1366 x 768 pixeles felbontás megjelenítésére képes, amely a 720p-s (1280x720) felbontású filmeknek megfelelő, ám a Full HD-s (1920x1080) tartalmak már nem férnek el rajta csak összenyomva. Érdekes választás mindenesetre ilyen nagy felületre egy ekkorka felbontás. Fura módon a HDMI-kimenet hiányzik, így ha külső kijelzőn szeretnénk rákötni a gépet a TV-re, akkor a VGA-kimenetet vagyunk kénytelenek használni. A megjelenési időpontról és az árról egyelőre nincs információnk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward