Szokatlanul időzítette különleges bejelentését az Nvidia

Nagyon úgy fest, hogy éjszakáznia kell annak, aki követni szeretné a bejelentés élő közvetítését.

Szokatlanul időzítette különleges bejelentését az Nvidia

Egyik korábbi hírünkben már említettük, hogy az Nvidia ma egy különleges eseményre készül, amelynek kezdetét egy visszaszámláló jelzi. A visszaszámlálás már ma 19:00-kor a nullához ér, az Nvidia frissen bejelentett speciális rendezvénye azonban csak 8 órával később, magyar idő szerint éjjel 3:00-kor veszi kezdetét.

Az Nvidia egyelőre rendkívül titokzatos, így abszolút semmit nem lehet tudni, mégis mit mutatnak be a rendezvény alkalmával, de a korábbi információk alapján erősen valószínű, hogy Pascal alapú videokártyák bejelentésére kerül sor. A rajt persze egyelőre csak formális lehet, ugyanis a valós rajt a korábbi tervek alapján majd csak június elején esedékes, de így is sok érdekes információról hullhat le a lepel.

Az egyelőre nem világos, hogy a számláló lejárta után rögtön megjelennek-e az új videokártyákkal kapcsolatos adatok, vagy csak a Twitteren bejelentett rendezvény alkalmával rántják-e le a leplet róluk – így vagy úgy, jelenleg mindenki a Pascal alapú felsőkategóriás videokártyák rajtjára készül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward