Szivattyúval is felszerelhető tartály folyadékhűtő rendszerekbe

Elkészült az EKWB első olyan folyadékhűtő rendszerekbe szánt kompakt tartálya, ami két 5,25 colos bővítőhelyre illeszkedik és szivattyúnak is kínál helyet, így kiválóan alkalmas kompakt folyadékhűtő rendszerek építésére.

Szivattyúval is felszerelhető tartály folyadékhűtő rendszerekbe

Az EKWB újdonsága acetálból készült, előlapján pedig 5 milliméter vastag akril lap kapott helyet. Az előlapon díszítésként több kör is látható, melyek között folyadékszint-jelző vonalakat is találunk, amelyekkel könnyedén ellenőrizhető a rendszer hűtőközegének szintje.

Az EK-Bay DCB 2.2 Combo Reservoir névre hallgató megoldás az első olyan tartály az EKWB kínálatában, amely 5,25 colos bővítőhelyekre illeszkedik és szivattyú számára is kínál helyet. Sajnos a friss tartály alap esetben nem tartalmaz szivattyút, így azt külön kell megvásárolnunk.

A gyártó mérnökei a két darab 5,25 colos bővítőhelyre illeszkedő tartály hátulján az EK-DCB 2.2-es szivattyúnak alakítottak ki helyet, ami halkan, de hatékonyan keringeti a folyadékot a rendszerben. Maga tartály G3/8-os nyíláson keresztül tölthető fel, majd légmentesen lezárható, így a hűtőközeg nem tud elpárologni a rendszerből.

A kompakt, könnyen szerelhető újdonság 145 x 40 x 66 milliméteres mérettel érkezik és egy G1/4"-os csatlakozást tartalmaz. A tartályt rezgéselnyelő rögzítés alkalmazása mellett szerelhetjük be az adott számítógépházba, így a szivattyú motorja által keltett rezgések nem terjednek át a házra.

Az új, szivattyúval is felszerelhető EK-Bay DCP 2.2 Combo Reservoir névre hallgató tartály már elérhető kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói ára pedig 62 euró magasságában helyezkedik el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward