Szivárgás áldozata lett az Optimus Vu II specifikációja

Az LG Optimus termékcsaládjának legnagyobb tagja még el sem jutott az összes piacra, máris készülnek a második felvonásra a gyártónál. A jelek szerint az újdonság továbbra sem kap nagyobb felbontású és méretű kijelzőt, de a teljesítményét tovább növelték.

Szivárgás áldozata lett az Optimus Vu II specifikációja

Az LG Optimus termékcsaládjának legnagyobb tagja még el sem jutott az összes piacra, máris készülnek a második felvonásra a gyártónál. A jelek szerint az újdonság továbbra sem kap nagyobb felbontású és méretű kijelzőt, de a teljesítményét tovább növelik.

A készülék mind az LTE, mind pedig a HSDPA hálózatokon tökéletesen működik majd. Persze a 4G mellett, akár 100 Mbps-os letöltési sebességet is elérhetünk vele, míg 3G mellett ez 21 Mbps-ra korlátozódik. Az adatkapcsolatok terén a többi ponton sem csalódhatunk, a 802.11 b/g/n-es WLAN támogatja a Wi-Fi Directet és a DLNA-t is, a Bluetooth 4.0 modul alacsony fogyasztással fog operálni, és az NFC és a GPS sem maradhatott ki, sőt MHL portunk is lesz. Az operációs rendszer szerepét az Android 4.0 Ice Cream Sandwich tölti be, ennek a frissítésével kapcsolatban egyelőre semmilyen információval nem rendelkezünk.

 

A sebességről a Qualcomm MSM 8960-as chipje gondoskodik majd. Ebben két Krait magot találhatunk, amik legfeljebb 1,5 GHz-es órajelen üzemelhetnek, a grafikus munkát pedig egy Adreno 225-re bizták. A memóriák kapacitása körül némi érdekességet fedezhetünk fel. A rendszernek kétszer annyi jutott, mint az elődben, tehát 2 GB-tal gazdálkodhat, míg a felhasználók számára csak fele annyi, 16 gigabájtnyi eMMC tároló maradt. Mivel ezt megtoldhatjuk microSD-vel, így annyira nem vészes ez a korlátozás, de azért mindenképpen furcsa lépés a tervezők részéről.

A megjelenítő, mint már említettük nem változott. Egy 5 hüvelykes képátlójú, kiváló betekintési szögeket és színeket nyújtó AH-IPS panelt kapunk, ami 1024 x 768 képpontos (XGA) felbontással rendelkezik. Két kamera lesz benne, az előlapon egy 1,3 megapixeles, mely a különböző videocsevegések alkalmával juthat szerephez, a hátlapon meg egy 8 megapixeles BSI szenzorral és LED villanóval.

A 2150 mAh-s akkumulátorból táplálkozó telefon megjelenésére nem tudni mikor kerülhet sor, és az ár sem ismert. Az szinte biztosnak tűnik, hogy első körben Dél-Koreában csábítja majd a vásárlókat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward