Színváltó LED-izzók a Sharp-tól

Orvosolta a vállalat a LED-izzók egyik eddigi legfőbb hiányosságát, nevezetesen a kibocsátott fény "hidegségét": az új termékeiknél ugyanis nem csak a fényerősséget, hanem a fény színét is meg lehet változtatni.

Színváltó LED-izzók a Sharp-tól

Orvosolta a vállalat a LED-izzók egyik eddigi legfőbb hiányosságát, nevezetesen a kibocsátott fény "hidegségét": az új termékeiknél ugyanis nem csak a fényerősséget, hanem a fény színét is meg lehet változtatni, így nem kell a különböző megoldások közül válogatni, beállíthatjuk ezt olyanra, ahogy az nekünk tetszik.

Az elsőként Japánban bemutatkozó DL-L60-as modell egész pontosan hét különböző árnyalatból álló választékot kínál; ez a paletta a "meleg fehértől" a "nappali fényig" terjed.

Különleges lehetőségeik ellenére az új izzókat hagyományos, E26-os foglalathoz tervezték, így gond nélkül becsavarhatóak bármely meglévő izzó helyére. Hozzávetőlegesen 40.000 órás élettartamot ígérnek az összes modellnél, valamint állítják azt is, hogy semmilyen körülmények között nem fog csökkenni se a fényük intenzitása, se az élettartamuk.

Végül, de nem utolsósorban külön előnye még az új izzóknak az is, hogy mivel ultraibolya-tartományú fényt alig bocsátanak ki, ezért a rovarok számára is sokkal kevésbé vonzóak, mint a hagyományosak. A jelenlegi első példányok $40-től $82-nak megfelelő értékben kerülnek a boltok polcaira a szigetországban.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward