Szintet lépett az In Win D-Frame: itt a 2.0-s kiadás

Az acélcsövekből készített váz most már kétféle színben pompázik, az edzett üveg oldallap pedig színezett lett, a nyitható kivitel azonban nem változott.

Szintet lépett az In Win D-Frame: itt a 2.0-s kiadás

A különc számítógépházairól ismert In Win egy újabb érdekes számítógépházzal jelentkezik, ami nem más, mint a három éve bemutatott D-Frame új dizájnnal ellátott, 2.0-s kiadása. Az új ház alapját szokás szerint ezúttal is masszív csőváz adja, ami bizonyos szögekből a naked bike-ok formavilágára emlékeztet.

A 2.0-s kiadásnál már nem egyszínű, hanem kéttónusú festést használt a gyártó az erősített acélcsövekből készített váz esetében, így a D-Frame 2.0 fekete-arany, kék-fehér és fekete-zöld kivitelben kerül az üzletek polcaira, az oldallapokként funkcionáló edzett üveglapok pedig színezettek, így az összkép elég lebilincselő.

A nyitott légterű ház belsejében akár E-ATX formátumú alaplap is kényelmesen elfér, videokártyából pedig elrendezéstől függően 350-415 milliméter hosszú modellt szállásolhatunk el, ami maximum 173 milliméter széles lehet.

Processzorhűtőből maximum 165 milliméter magas példány fér el, ha még az edzett üvegből készített oldallapot is a helyére szeretnénk tenni. PCI slotból összesen nyolc áll rendelkezésre, az adattárolókat pedig négy darab keret fogadja, amelyekbe 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtó szerelhető.

Az 548 milliméter magas, 726 milliméter hosszú és 264 milliméter széles ház belsejében maximum 210 milliméter hosszú, 180 milliméter széles és 96 milliméter magas tápegység férne el, ám külön tápegységre valószínűleg csak keveseknek lesz szüksége, hiszen az új házban már gyárilag lesz egy 1065 wattos példány.

A nyitott légtér jóvoltából a ház remekül szellőzik – és a por is akadálytalanul bejut –, ám aki szeretné egy kicsit felgyorsítani a légáramlást, néhány 120 milliméteres ventilátort is bevethet a siker érdekében: az előlap mögé kettő, a ház aljára pedig három ilyen légkeverő szerelhető. Igény esetén természetesen folyadékhűtő rendszer hőleadó radiátora is elfér odabenn: az előlap mögé és a ház aljára egy-egy 360 milliméteres példányt szerelhetünk – előbbi ventilátorokkal együtt maximum 90 milliméter vastag lehet, míg utóbbinál már 65 milliméter a limit.

A D-Frame 2.0 természetesen előlapi portokat is kapott, amelyek között egy USB 3.1 Type-C, illetve három darab USB 3.0-s csatlakozó sorakozik – természetesen a szokásos fejhallgató kimeneten és mikrofon bemeneten felül.

A In Win D-Frame 2.0 az acélcsövekből épített váznak, illetve az edzett üveg oldallapoknak köszönhetően tápegységgel együtt már gyárilag is mintegy 22,5 kilogrammot nyom a mérlegen – és még nincs is benne minden hardver. Ennél talán nagyobb baj, hogy az extrém dizájnhoz extrém árcédula is társul: az újdonság az 1065 wattos tápegységgel együtt 1299 euróba kerül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward