Szintet lépett az AMD Never Settle Forever akciója

A korábbinál több játék közül lehet választani, és gyakorlatilag az összes a Radeon R200-as sorozatú asztali videokártyához jár akciós kupon néhány régióban.

Szintet lépett az AMD Never Settle Forever akciója

Az AMD Never Settle Forever programja már egy ideje nem frissült, így már elég aktuális volt, hogy ez megtörténjen. Az AMD a napokban jelentősen frissítette az akciós kínálatot, amelyben mostantól egy kivételével minden jelenlegi generációs AMD videokártya szerepel, és ezzel együtt természetesen a játékok száma is alaposan gyarapodott.

Az új akcióban a Radeon 200-as sorozatnak közel az összes tagja szerepel, így a 70 dolláros R7 240 mellett az AMD új zászlóshajójához, az R9 295X2-höz is lesz kupon. A kereskedelmi forgalomban kapható Radeon 200-as sorozatú videokártyák közül egyedül az R5-230 maradt ki a sorból, ami tulajdonképpen nem más, mint egy átnevezett Radeon HD 6450 – ez a modell játékra amúgy sem igazán alkalmas. Hogy mely videokártyákhoz hány játékot választhatunk és pontosan hány játék szerepel az adott palettán? Nos, ez az alábbi táblázatból kiderül.

Ahogy az előző Never Settle Forever akcióban, úgy a frissített akcióban is három kategóriában foglalnak helyet a videokártyák: arany (gold), ezüst (silver) és bronz (bronze) sávokra van osztva a kínálat. Mindhárom szint esetén több játék közül lehet választani, mint korábban, és a választék is jelentősen frissült. Az arany szinten az R9 295X2, valamint az R9 290-es és az R9 280-as sorozatok tagjai szerepelnek, az ezüst szinten pedig a Radeon R9 270-es és a Radeon R7 260-as sorozat foglal helyet. A bronz kategóriában az R7 250 és az R7 240 indul.

Játékok tekintetében több új címmel is találkozhatunk, sőt ezúttal már indie játékok is felbukkantak a listákban, amik "fél" játéknak számítanak a beváltásnál, tehát még a bronz szinten is kettőt lehet belőlük felmarkolni. A friss kínálatban egy új AAA cím is felbukkant, a GCN architektúrájú GPU-kra optimalizált, június folyamán érkező Murdered: Soul Suspect.

A régebbi címek javarészt a Square Enix és a Sega termékpalettájáról érkeztek: találunk közöttük 2013-as címeket, mint például a Company of Heroes 2-t és a Payday 2-t, de 2010-es cím is lapul a palettán – erre jó példa a Darksiders. Ezek közül sok klasszikus címnek tekinthető, így az AMD jelenlegi játékkínálata nem tűnik olyan agresszívnek, mint a korábbi Never Settle akciók kínálata, amelyekben több drágább játék lapult. Az AMD illetékesei szerint a klasszikus címek iránt nagy vásárlói kereslet mutatkozik, ami minden bizonnyal igaz is, de kár lenne tagadni: a klasszikus címek osztogatása az AMD számára is pénztárcabarátabb opció. Sajnos egyébként van néhány olyan játék is, amelyek kiestek a listáról, ezek a következőek: Saints Row IV, Far Cry 3, Far Cry 3 Blood Dragon, illetve Devil May Cry.

A jelenlegi akció a tervek szerint augusztus utolsó napjáig él. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy hozzánk is eljut-e, de ha igen, akkor azt jelezni fogjuk a termékek nevében, mint mindig.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward