Színes, Bluetooth-os fejhallgatók a Nokiától

A Nokia és a Monster Cable együttműködésének legújabb gyümölcse egy fejhallgató, amely ezúttal vezetékek nélkül képzeli el a szórakoztatást. A két cég szoros kapcsolatának nem ez volt az első végterméke, előző év végén már bemutattak egy vezetékes terméket Purity HD néven.

Színes, Bluetooth-os fejhallgatók a Nokiától

A Nokia és a Monster Cable együttműködésének legújabb gyümölcse egy fejhallgató, amely ezúttal vezetékek nélkül képzeli el a szórakoztatást. A két cég szoros kapcsolatának nem ez volt az első végterméke, előző év végén már bemutattak egy vezetékes fülest Purity HD néven.

A Purity Pro minden téren ad a kényelemre, és az egyszerűségre, így nem csak Bluetooth, hanem egy NFC chip is helyet kapott benne. Ennek a segítségével csak közel kell tartanunk az eszközhöz az okostelefonunkat, és máris kész a párosítás. Persze egyelőre az NFC nem túl elterjedt, ezért a hagyományos úton is összehozhatjuk a készülékeinket egymással. Sajnos az újdonság pontos specifikációját nem ismerhettük meg, mindössze annyit tudunk, hogy rendelkezik aktív zajszűrővel.

A Purity termékcsalád friss tagjának a színvilága viszont külön érdekes, a pletykák szerint, a Windows Phone 8 rendszerrel érkező Nokiák is épp ezekben az árnyalatokban lesznek elérhetőek. Az egyszerű fekete és fehér mellett, az igencsak rikító citromsárga és piros színek közül választhatunk majd.

Ha valakinek nem ismerős a Monster Cable vállalat neve, akkor gondoljunk csak a Dr. Dree-féle Beats termékekre. A Solo HD például egy igazi szimbólum a fiatalok körében, és feltehetően a Nokia is a nagy népszerűség okán fordult hozzájuk. A Purity Pro az év utolsó negyedévében kerül a boltok polcaira, az ajánlott fogyasztói ára pedig 299 euró lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward