Szigorítás jöhet a Bixby Voice támogatásban

Szigorítás jöhet a Bixby Voice támogatásban

A napokban megszellőztetett információk szerint a Samsung hamarosan változtatni fog a Bixby Voice szolgáltatás támogatási feltételein. A SamMobile által nyilvánosságra hozott információk szerint sokakat érinthet majd a változás.

A Bixby Voice digitális asszisztens szolgáltatás most még használható az Android 7.0 operációs rendszertől kezdve, viszont január elsejétől fentebb emeli a minimumot a Samsung. A jövőben állítólag már nem fog menni a Bixby a korosodó szerkezeteken, és a frissítéseket is csak azok kaphatják majd meg, akiknek az okostelefonján legalább az Android 9.0 szoftverkörnyezet van jelen.

A Bixby eleve nincs ott minden Samsung Galaxy készüléken, de amiken nem elég friss az operációs rendszer, azokon sem fog már menni 2020 elejétől, ha a hír beigazolódik. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy minden mobilt, amin ott van a Bixby, frissített a Samsung az Android 9.0-ra. Szóval amennyiben a felhasználó frissen tartotta az eszközét, akkor nem fogja érinteni a szigorítás, de biztosan lesznek olyanok, akik kiesnek majd a támogatási körből.

Galéria megnyitása

A Bixby Voice támogatás megszűnésével le kell majd mondani az olyan kényelmi funkciókról is, mint a Bixby Briefing. Ez a funkció napi összefoglalót mutatott az okostelefonokon a reggeli ébresztő lenyomását követően. Minden megszűnik majd működni január elsejétől azokon az eszközökön, amin nincs Android 9.0, és a Bixby asszisztenssel kapcsolatos.

A Samsung valószínűleg nem azt szeretné egyébként elérni, hogy megszórja az egyébként is szűkös Bixby felhasználói kört, hanem az, hogy frissítésre kényszerítse azokat az eszköztulajdonosokat, akik ezt eddig nem tették meg. Akik érintettek lehetnek az ügyben, azoknak érdemes ellenőriznie, hogy átesett-e az okostelefonja a szükséges főverziós frissítéseken.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap