Szeptember 9-én jönnek az új iPod-ok?

Csak úgy, mint a többi nagy gyártó, az Apple is az iskolaszezon kezdetére időzíti egyes új termékeinek piacra dobását. Az egyik újdonság a várva várt Snow Leopard operációsrendszer amely előző generációs, Leopard kódnévre keresztelt elődjénél gyorsabban, 6 GB hellyel kevesebbet foglalva, számos újítással teletűzdelve próbálja meghódítani a maces társadalmat. Az operációsrendszer már tegnap óta idehaza is elérhető. A szoftveren kívül hamarosan egyéb szegmensben is üdvözölhetünk újdonságot: szeptember 9-én mutatkozhatnak be az iPod család legfrissebb tagjai.

Szeptember 9-én jönnek az új iPod-ok?

Csak úgy, mint a többi nagy gyártó, az Apple is az iskolaszezon kezdetére időzíti egyes új termékeinek piacra dobását. Az egyik újdonság a várva várt Snow Leopard operációsrendszer amely az előző generációs, Leopard kódnévre keresztelt elődjénél gyorsabban, és 6 GB hellyel kevesebbet foglalva, számos újítással teletűzdelve próbálja meghódítani a maces társadalmat. Az operációsrendszer már tegnap óta idehaza is elérhető. A szoftveren kívül hamarosan egyéb szegmensben is üdvözölhetünk újdonságot: szeptember 9-én mutatkozhatnak be az iPod család legfrissebb tagjai.

Az Apple Insider megbízható forrásokra hivatkozva számolt be a várható dátumról. A rendezvény alkalmával az Apple illetékesei piacra dobják legfrissebb iPod Nano-jukat, valamint az iPod Touch legújabb változata is érkezik. A termékek az iPhone-hoz hasonlóan beépített kamerával lesznek ellátva, erről még július folyamán szivárogtak ki az első részletek és képek. Akkor kiderült, hogy az Apple olcsó kamerák alkalmazása mellett döntött, amelyek darabáron 10 dollárért érhetőek el.

Az új készülékek mellett a hozzájuk szorosan kapcsolódó, szinkronizációs szoftvernek is minősülő iTunes esetében szintén érkeznek újítások. A hírek szerint az Apple közösségi hálózatokra jellemző tulajdonságokkal is felvértezi a szoftvert, ám ennek mibenlétéről pontosabb információk egyelőre nem állnak rendelkezésre. Időközben az is kiderül, hogy az Apple sokat emlegetett tábla PC-jére idén már biztosan nem számíthatnak a várakozók.

A források szerint az Apple hosszadalmas munkával választotta ki az iPod startra legalkalmasabb dátumot, amelyről már tájékoztatta üzleti partnereit is, így a szeptember 9-ei dátum rendkívül biztosnak tűnik. Az esemény megrendezésére San Fransisco-ban kerül sor: az egyik lehetséges helyszín a Yerba Buena Center, míg a másik a Moscone West, amelyek egyaránt egy órányi távolságra vannak az Apple coupertino-i főhadi szállásától.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward