Szeptember 30-án derülhet ki, mit kínál a következő Windows

A Microsoft egy nagyszabású sajtóesemény keretén belül mutatja be, milyen újításokat tartogat a Windows 8.1 utódja.

Szeptember 30-án derülhet ki, mit kínál a következő Windows

A ZDNet munkatársának, Mary Jo Foley-nek köszönhetően már tudhatjuk, hogy a Windows Threshold első publikus bemutató kiadása idén ősszel válik elérhetővé – természetesen nem csak a szakemberek és a média képviselői számára. Most a The Verge beszámolója alapján még tisztább lett a kép: a srácok informátorai szerint a Microsoft szeptember 30-án rántja le a leplet a következő generációs Windows legfontosabb tulajdonságairól, illetve szolgáltatásairól.

A Microsoft terveit ismerő források beszámolója alapján a vállalat az említett napon bemutatja az új operációs rendszer főbb újításait, méghozzá egy sajtótájékoztató alkalmával. A rendezvény keretén belül nem csak az újításokról hullik le a lepel, de a publikus bemutató kiadás bejelentésére is sor kerül.

Az egyelőre nem világos, hogy a publikus bemutató kiadás már a rendezvény napján elérhető lesz-e, vagy csak majd néhány nappal később jelenik meg. Az viszont biztos, hogy a bemutató változat a rajongókat, illetve a fejlesztőket veszi célba. A The Verge informátora szerint a rendezvény végleges dátuma még változhat, úgyhogy van egy kis bizonytalanság is a történetben. Nézzük a pozitív oldalát: legalább már érkezett pontosabb információ a korábbinál, amely még arról szólt, hogy a Windows Threshold első publikus bemutatója szeptember végén vagy október elején jelenik meg.

Kíváncsian várjuk a további fejleményeket, ugyanis az eddigi információk alapján a Windows Threshold egy ígéretes Windows kiadásnak tűnik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward