Szép és nagyon karcsú a legújabb HP monitor

Szép és nagyon karcsú a legújabb HP monitor

A mindössze 11 milliméter vastag megjelenítő az LX2401x típusjelzést viseli és szerencsére nem TN+Film, hanem MVA típusú LCD panelre alapoz. A minőségi LCD panel jóvoltából színhűbb képi megjelenítésre számíthatunk, de a monitor betekintési szögei is kedvezően alakulnak, hiszen azok egyformán 178 fokosak. A 24 hüvelykes képátlójú MVA LCD panel a hírek szerint Full HD felbontás mellett üzemel, méghozzá 5000:1 valós és 10 000 000:1 dinamikus kontrasztarány mellett. Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy az újdonság pontosan milyen válaszidő és mekkora fényerősség mellett dolgozik majd.

A fentebb említett pozitív tulajdonságok mellé stílusos dizájn is jár: az új monitor a szokásos talpazat helyett egy hátoldali támaszték segítségével áll majd meg stabilan az asztalon, mint ha csak egy nagyobbacska asztali fényképtartó lenne.

A megjelenítőt nem kötelező asztalon tárolni, megfelelő fali tartókonzol alkalmazásával akár falra is kényelmesen felszerelhető. A rendkívül vékony monitor videó bemenetei között ezúttal kétféle portot találunk: egy HDMI és egy DisplayPort csatlakozót.

A letisztult, elegáns dizájnnal rendelkező HP L2401x novemberben kerül az üzletek polcaira, ajánlott végfelhasználói ára pedig 249 dollár lesz. Amennyiben az alap, egyéves garanciát szeretnénk három évre kitolni, úgy ezt 10 dolláros felár mellett megtehetjük majd – ennyivel lesz drágább az üzleti szegmensbe érkező variáns, amely garanciaidőn kívül semmiben sem különbözik majd átlagfelhasználóknak szánt társától.

A HP hivatalos közleménye szerint az átlagfelhasználóknak szánt, egy év garanciával érkező példány november hetedikén, a három év garanciával forgalomba kerülő üzleti változat pedig november ötödikén válik elérhetővé.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward